Cum și unde se aplică evidențiatorul?

stock-photoEvidențiatorul este încă un alt cosmetice avem nevoie pentru nostru de make-up. Aceasta va ajuta profilării fata noastra, ochii sa para optic mai mare și, ceea ce este mai mult, se va adăuga unele prospețime pielii noastre, și ne va face arata natural si frumos. Hai să aflăm cum și în cazul în care se aplică pentru Marcatorul cel mai bun aspect.

In ultimul timp a devenit un produs cosmetic evidentiatorul multifuncțional. Profesionale make-up artiști folosi în loc de umbre ochi, dar, de asemenea, caracteristicile faciale subțire în jos sau pentru a mări buzele. Mai mult decât atât, Marcatorul pare să se stabilească în cazurile vanitatea de fete, care au inceput doar aventura lor cu make-up. Tot ce trebuie să faceți este să știi acele câteva reguli de aplicare a Marcatorul pentru a realiza look tânăr și frumos.

În cele mai multe cazuri noi asociem Evidentiatorul cu produse cosmetice spumante în vrac, cu toate acestea, în lumea cosmeticelor există mai multe tipuri de ele. Marcatorul ar putea fi într-o formă de bază de make-up, care va acoperi toate imperfecțiunile pielii noastre și de a adăuga aspect radiant. Acesta poate fi, de asemenea, într-o formă de evidențiere cu spumă textura delicata pe care o face atât de ușor de aplicat. În afară de aceste proprietăți subliniind pot avea, de asemenea, de fundație și de corector. Aplicate în mod corect ne poate da aspect mai tânăr și ascunde toate imperfecțiunile.

Cum și unde se aplica evidentiatorul?

În funcție de textura cosmetice, putem folosi degetele, burete mic sau o perie. Toate make-up artiști au fost de acord că Marcatorul ar trebui să fie aplicate pe acele zone ale feței pe care intenționăm să o măriți. Acestea ar fi: pometi, frunte, bărbie de mijloc, pe frunte-creasta și arcul lui Cupidon (zona de deasupra buzelor). cantitate mică de produse cosmetice de-a lungul o mutare a periei este tot ce ai nevoie pentru a evidenția atributele feței.

Face profilării

Ar trebui să începem cu fața profilării cu produse cosmetice potrivite. Marcatorul precum și corectorul pentru a acoperi toate imperfecțiunile, trebuie să fie prevăzute pentru colorația feței noastre. Tu nu trebuie să se aplice strat gros de produs pentru a arata frumos, o mutare a corectorul sau peria este suficient. Foarte important este de a amesteca produsele. Pentru a face că utilizarea a două aplicatoare: mai mici pentru distribuirea de cosmetice in jurul nasului, buzelor și ochilor și unul mai mare pentru obraji, frunte și gât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *