Cum să ai grijă de pielea ta pas cu pas?

peeling.jpgNu noi toți vrem pielea netedă și frumoasă? Din păcate nu avem timp suficient pentru a avea grijă de ea în mod corespunzător. În fiecare seară, tot ce ne putem gândi este de a se arunca cu capul sub plăpumi noastre și nu au nici măcar timp să se gândească la Scrubs, masaje, lumanari parfumate sau de numărare numărul corespunzător de uleiuri esențiale. Deci, cum ar trebui sa avem grija de pielea noastra?

În îngrijire a pielii trebuie să să fie sistematic . Alte înțelept pielea noastră va fi tare si uscat, iar epiderma va începe fulgii și ghimpe. A începe cu baie de îngrijire a pielii fierbinte; dar amintiți-vă că apa nu poate fi prea cald. Aveți posibilitatea să adăugați câteva felii de citrice, uleiuri esențiale, bombe de baie și unele baie cu bule. baie fierbinte deschide porii, stimuleaza circulatia sangelui si relaxeaza. Tot ce ai nevoie este de 15 minute, după acest timp te vei simti mai relaxat si pielea ta va fi gata pentru tratamente ulterioare.

În timpul baie vă puteți face unele corp pentru frecat , aceasta va ajuta la eliminarea celulelor moarte ale pielii si a germenilor in porii pielii. Tonifica în plus în sus, și previne părul de netezire de creștere în piele. Pentru frecarea folosi o perie cu păr moale, o mănușă specială sau un burete și produs special pentru frecat. Exfolierea absorbtia elementelor se leaga de la cosmetice si face pielea moale la atingere.

În timpul exfoliant sau imediat dupa ce a efectua masaj; ea are proprietăți sănătoase, dar trebuie să știi cum să-l facă în mod corespunzător. Este important să se înceapă masaj din părțile inferioare și apoi superioare ale corpului și pentru a muta spre inima. Vindecă, genunchi și coate vă puteți masaj mai intens, deoarece pielea de pe acele parti ale corpului este mult mai gros, astfel încât va trebui să-l frecarea mai bine. Ceea ce este mai mult, masajul ajuta la reducerea celulitei .

Pasul următor este in ingrijirea pielii feței sau masca de corp . O putem cumpăra în magazin sau de a face aceasta ourself. Tot ce trebuie să vă amintiți este că toate ingredientele trebuie să fie corelate cu tipul de piele și de nevoile sale. Noi aplicam de hidratare sau de curățare feței sau masca de corp până când porii sunt încă deschise și corp încălzit după baie și stimulate după masaj. In acest fel toate elementele vor intra în părțile mai profunde ale pielii.

După spălarea în jos a corpului masca cel mai bine este de a hidrata pielea noastră cu loțiune sau corp unt . Prin aplicarea acestui tip de produse cosmetice de pe corpul nostru ne regenera si tonul-up pielea noastra. Pentru tratamentul avem nevoie de un strat subțire de cosmetice, care trebuie să fie distribuit și așteptăm să absoarbă. Doar acum putem sări sub pilotele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *