Cum să ai grijă de părul vopsit? Câteva sfaturi de la iubitorii de păr sănătos

p-r-vopsit.jpgPărul vopsit sau decolorat are nevoie de un fel special de îngrijire – Știu, pentru că îmi vopsesc părul regulat de câțiva ani. Am schimbat de multe ori culorile, nuanțele și mărcile. În cazul în care nu a fost pentru haircare regulat cu produse cosmetice potrivite am putea spune la fel de bine la revedere de la parul meu natural si a le schimba pentru o perucă. 🙂

Cum să restaurezi ph-ul natural al părului tău?

Credeți că vopsirea părului cu o vopsea de par puternic publicitate, care (se presupune) are o mulțime de uleiuri și alte substanțele nutritive, este de ajuns? Ei bine, te înșeli. Nu contează cât de bun este parul de colorare ai ales, va încălca întotdeauna pH-ul natural al parului, care este motivul pentru care este atât de important pentru a restabili pH-ul păr natural. Cum să faci asta?

Acidificare după vopsire se poate face pe câteva moduri & ndash; cu, atașat de colorare a părului nostru, balsam (pe care le arunca de multe ori afară), folosind clătire păr suplimentar pentru păr vopsit sau clătire casă. Personal, recomand clătiți din oțet, hibiscus și suc de citrice ex lămâie. Puteți utiliza pentru clătire a părului vopsit imediat după vopsire, dar te sfătuiesc insistent să faci asta, de asemenea, între tratamente coloratie (în cazul meu, este mai mult sau mai puțin o dată pe săptămână).

Cum să ai grijă de părul vopsit?

Chiar dacă frecvența de spălare a părului nu este atât de important (eu fac asta la fiecare trei zile) produsele cosmetice pe care le folosim nu contează. păr Vopsit nevoie de îngrijiri speciale, astfel încât utilizarea de produse blând, fără detergenți puternici, cel mai bine cu extract de mușețel. Vă recomandăm, de asemenea, copii șampon, care se bazeaza pe ingrediente naturale și delicate. L-am folosit, pentru că mă aștept de sampon proprietăți doar spalare si am lăsa hrănitoare pentru alte produse cosmetice.

De asemenea, ai putea dori să încerci metoda CWC , adică balsam-șampon-balsam. De ce? CWC este o metodă care se concentrează pe o protecție adecvată a părului înainte de clătire de culoare, astfel încât înainte de spălarea părului nostru aplicăm balsam (cel mai bine cu siliciu), apoi ne-am spala parul nostru cu un sampon moale si din nou aplicam de calitate balsam bun sau masca de par pentru păr vopsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *