Cele mai comune fapte și mituri despre păr

fapte-si-mituri.jpgÎngrijirea părului este important, cu toate acestea, este, de asemenea, contează foarte individuale – ceea ce funcționează pentru unul, nu pot lucra pentru alții. Există anumite convingeri, care ia ramas permanent in constiinta noastra. Hai să vedem care dintre ele sunt adevărate și care dintre ele sunt doar mituri.

[MITUL] Lung si de multe ori pieptănarea îmbunătățește starea părului

Bunicile noastre au crezut că pieptănarea regulat stimulat circulația sângelui în piele, astfel încât păr au fost aprovizionate mai bine cu ingrediente hrănitoare. Crezând în stare de îmbunătățire a părului ei pieptănat părul lung și cu încăpățânare în fiecare seară. Astăzi, știm că prea des și strident pieptănare poate provoca doar capetele despicate și electrizant de păr.

[MIT] Pentru o mai bună de păr cleanse trebuie să fie spălate de două ori

Această credință, probabil, a venit de la coafură, în cazul în care după diferite tratamente de păr de păr sunt spălate de cel puțin de două ori sau chiar mai mult. In realitate parul spalat de doua ori este necesar, dacă de exemplu nu a folosit nici deosebit de dificil să se spele de ulei. cantitate suplimentară de șampon se va face pielea sensibila si poate electriza parul.

[FAPT] Vom pierde mai mult păr în timpul toamna și primăvara

Din păcate, pierderea parului poate creste chiar si de patru ori în timpul toamnei și primăvara solstițiu. Toamna și primăvara se ridica nivelul de hormoni din corpul nostru, care influențează revitalizarea părului. Putem observa căderea părului a crescut, care, de obicei, după o lună revine la normal.

[MIT] Dacă părul cade cu rădăcină, atunci nu va crește din nou

Durata de viata sanatoasa a parului este de aproximativ patru ani, deși de data aceasta poate diferi în funcție de predispozițiile individuale. După acest timp vârstele radacina firului de par si moare, dar cade numai atunci când este împins afară sale de rădăcină nouă, care a fost creat în locul său.

[MIT] Trăgând păr gri va face să crească în locul său nu par depigmentate

Culoarea parului depinde de nivelul de melatonina, care este creat în celule, care reglementează, de asemenea, cresterea parului. În cazul în care folicul nu mai produce pigment atunci fiecare fir de păr următor va fi, de asemenea, depigmentate. Nu ar trebui să trageți părul gri individuale, deoarece aceasta poate slăbi structura folicul.

[FAPT] Vitaminele opri în mod eficient pierderea parului

Vitaminele sunt necesare pentru creșterea părului drept și consolidarea rădăcinilor și această metodă este foarte eficient in stoparea caderii parului. radacini de par sunt foarte adesea blocate de toxine și nu pot folosi vitamine din sange si prin frecarea de vitamina serurile de la nivelul scalpului se poate livra hranitoare ingrediente direct la folicul.

[MIT] Calvitia este ereditară numai la bărbați

Femeile ar dori, probabil, că chelie a fost exclusiv problema pentru barbati, cu toate acestea, de asemenea, femeile pot moșteni predispoziții la chelie. La pierderea parului femei caz nu este niciodată plin, așa cum este și cu bărbați, ale căror chelie este conectat la androgeni, adică hormoni bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *