Tunsorile bob, noul trend acest sezon

tunsoare-bob.jpgE apreciată de vedete, celebrități și fete tinere. De ce este tunsoarea bob asa de populară? Probabil pentru că e ușor de întreținut și aranjat, aratp eficient și merge la orice ocazie. Hai să vedem dacă e potrivită și pentru tine.

Tunsoarea bob merge pentru orice formă a feței. Este universală și clasică și cu doar o tundere mică a părului poate schimba aspectul și caracterul. Prin tunsoare bob înțelegem părul care ajunge la bărbie și maxilar; un rol important îl au vârfurile deoarece trebuie să fie bine tunse și modelate. Părul poate fi tăiat drept sau în straturi. Efectul final depinde de forma feței și a condiției părului.

Tunsoarea bob este o coafura pentru toată lumea, dar aceasta trebuie să fie luate în grijă de către profesionale. Stilistul ar trebui să evalueze starea parului, forma fetei si stiu asteptarile. Numai în acest fel puteți obține o coafura, care te va multumi si vei fi capabil să-l gestioneze cu ușurință. păr sănătos și subțire poate avea tăiate elegant, fără straturi. Dacă doriți mai mult volum atunci, cere stilist de păr pentru unele umbrire. Același rezultat vei câștiga dacă ai parul gros. Bob tunsoare se potrivește fiecare culoare de păr; se va arata, de asemenea, bine cu scoate în evidență.

Tunsoarea bob este perfectă pentru fiecare fată. Evident, aveți posibilitatea să taie părul așa că s-ar potrivi anumită forma fetei chiar mai mult. Pentru fata lung, cel mai bine va fi bob de bărbie atingând; salon de coafură se poate adăuga, de asemenea, breton. Această reducere se va face fata ta arata mai largă și mai rotund. Fata rotunda va arata bine în bob invers – mai sus față și mai scurtă pe partea din spate. Parul trebuie sa fie elegant, deoarece backcombed sau ridica parul va da mai mult volum si fata va parea mult mai rotund. Cu toate acestea, pentru cea mai bună față pătrată va fi bob asimetric de a ușura caracteristicile feței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *