Top 6 cele mai bune kituri pentru laminarea genelor – Descoperă secretul unor gene perfect ridicate

În lumea modernă a înfrumusețării, genele frumos curbate și ridicate au devenit un element indispensabil al machiajului perfect. Datorită laminării genelor, orice femeie poate obține în câteva minute un efect de gene groase, lungi și frumos ondulate. Liftingul și laminarea genelor pot fi făcute și acasă. Cu toate acestea, alegerea kitului de laminare potrivit poate fi o provocare, având în vedere selecția largă de produse disponibile pe piață. De aceea, am pregătit un clasament cu 6 cele mai bune kituri de laminare a genelor pentru a obține rezultate profesionale în confortul casei tale.

Ce este laminarea genelor?

Laminarea genelor îți permite să pui în valoare frumusețea naturală a genelor tale, ridicându-le și făcându-le mai groase și mai lungi cu ajutorul unor produse speciale. Procesul este similar cu un permanent, dar spre deosebire de permanentul tradițional, laminarea genelor nu afectează structura firului de păr, ceea ce înseamnă că această metodă este mai delicată și mai sigură. Rezultatul final constă în gene frumos ridicate, mai lungi și mai groase. Efectele laminării genelor durează până la 8 săptămâni.

Ce rezultate se pot obține prin laminarea genelor?

Liftingul și laminarea genelor pot face minuni cu privirea ta. Iată câteva dintre efectele la care te poți aștepta în urma liftingului și laminării genelor:

  • Gene ridicate – fac ochii să pară mai deschiși și mai expresivi. Genele par mai lungi și mai definite,
  • Gene mai groase și mai lungi – datorită produselor speciale folosite în timpul tratamentului de lifting și laminare, genele capătă volum și sunt mai definite. În plus, tratamentul poate face ca genele să arate mai lungi, ceea ce adaugă farmec întregului aspect,
  • Efect natural – laminarea genelor oferă efectul unor gene naturale și sănătoase,
  • Rezistență la umiditate – genele rămân frumos ridicate și definite chiar și după contactul cu apă sau produse cosmetice,
  • Durabilitatea efectului – efectele laminării genelor durează câteva săptămâni.

Laminare DIY a genelor?

Laminarea genelor acasă este posibilă, atât timp cât ai kitul potrivit de lifting și laminare pentru gene. Cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune rezultate, e important să citești cu atenție instrucțiunile și să urmezi recomandările producătorului înainte de a efectua liftingul de gene. Multe dintre trusele de laminare a genelor disponibile pe piață sunt concepute atât pentru uz casnic, cât și pentru uz în salon. Acestea conțin toate produsele necesare și instrucțiuni pas cu pas pentru a te ajuta să obții rezultatele dorite.

Laminarea genelor DIY acasă – clasament cu cele mai bune 6 kituri

Care este cel mai bun kit pentru laminarea genelor acasă? Ce produse de lifting de gene să alegi? Pentru orice femeie care caută un kit bun de lifting pentru gene, clasamentul nostru poate oferi câteva sugestii interesante. Aceasta este o trecere în revistă a kiturilor care se remarcă pe piață prin formulele excelente ale produselor, rezultatele obținute și recenziile pozitive.

1. Kit de lifting și laminare pentru gene Nanolash Lash Lift Kit

Un kit profesional de laminare a genelor la domiciliu pe care orice femeie îl va îndrăgi.
Kitul de laminare a genelor de la Nanolash este o alegere excelentă – indiferent de nivelul tău de experiență. E un kit de la un brand specializat în produse pentru gene. Nanolash Lash Lift Kit oferă un efect vizibil și de durată de gene ondulate și ridicate. În plus, le hrănește și le hidratează.

În urma laminării genelor cu produsele acestui brand, efectul unei priviri uluitoare durează până la 8 săptămâni! Ce este inclus în kitul de la Nanolash? Are la bază produse profesionale. Nanolash Lash Lift Kit conține tot ce ai nevoie pentru a face 10 laminări de gene acasă. Primești 10 plicuri de activator, 10 plicuri de neutralizator și 10 plicuri de balsam cu keratină. Aceste produse sunt bogate în ingrediente hrănitoare care condiționează perfect genele naturale. În plus, kitul include un adeziv special, 3 perechi de benzi din silicon de diferite dimensiuni, precum și 3 piepteni pentru gene.

Kitul de la Nanolash este, totodată, foarte ușor de utilizat. Vine însoțit de instrucțiuni detaliate care explică cum se realizează laminarea pas cu pas. În plus, Nanolash pune la dispoziție clipuri video disponibile online, astfel încât efectuarea tratamentului acasă nu ar trebui să cauzeze probleme. Acesta este unul dintre cele mai bune produse de pe piață.

✅Conține toate produsele necesare.

✅Formule de înaltă calitate.

✅Ușor de utilizat.

✅Permite 10 tratamente complete de laminare a genelor.

✅Efectele rezistă până la 8 săptămâni.

❌Produs disponibil doar online și în anumite drogherii

Kitul de laminare a genelor Nanolash poate fi comandat online pe site-ul oficial al mărcii nanolash.ro și pe platformele de tip marketplace, farmacii de renume, saloane de înfrumusețare și distribuitori locali ai mărcii.

Nanolash.ro

Cumpără acum

2. Kit de lifting și laminare pentru gene Elleebana Lash Lift Kit

Un kit de lifting de gene complet și profesional. Elleeebana Lash Lift este un produs care se distinge în mod favorabil prin numărul mare de utilizări posibile. Cu ajutorul său, poți efectua de la 15 la 60 de tratamente. Astfel, produsul va ajunge timp de mai multe luni. Cu toate acestea, înainte de a decide să îl cumperi, e important să reții că numărul de aplicări posibile la domiciliu va fi mai aproape de 15. Explicația se datorează modului în care a fost conceput kitul.

Atunci când faci un lifting de gene acasă, trebuie să deschizi una dintre cele 15 perechi de pliculețe. Fiecare dintre ele este îndeajuns pentru 4 aplicări, care totuși trebuie efectuate într-o perioadă scurtă de timp. De aceea, cosmeticienii profesioniști care lucrează cu multe cliente în timpul zilei vor obține cele mai mari beneficii de pe urma capacităților complete ale acestui set.

Kitul permite efectuarea unui lifting și a unei laminări complete a genelor în doar 20 de minute. Rezultatul? Gene ridicate care arată mult mai sănătos și care îți permit să renunți la ondulatorul de gene. Principalul dezavantaj al acestui set este prețul mult mai ridicat decât cel al produselor competitorilor.

✅Efectele durează mai multe săptămâni

✅Setul conține toate produsele necesare.

✅Relativ ușor de utilizat.

✅Produse de înaltă calitate.

Preț foarte mare.

❌Cu o utilizare la domiciliu este dificil să folosești în totalitate produsele.

Kitul Elleebana Lash Lift poate fi comandat online pe site-ul brandului și pe platformele de marketplace.

3. Kit pentru liftingul și laminarea genelor Thuya

Acest kit nu este doar pentru gene. Setul de la brandul Thuya e un produs 2 în 1, deoarece îl poți folosi și pentru liftingul și laminarea sprâncenelor. Astfel, cu ajutorul său poți să curbezi genele naturale, stilizând în același timp și sprâncenele indisciplinate. Totul datorită formulei optime a gelului permanent care conține acid tioglicolic.

Pe lângă gel, kitul vine cu un neutralizator și un adeziv. Producătorul include, de asemenea, o pereche de benzi din silicon și un aplicator sub formă de bețișor din lemn. Acest set ține foarte mult timp, deoarece fiecare formulă vine într-o sticlă de 15 mililitri. Prin urmare, poți duce la bun sfârșit cu el mai multe aplicări.

Dezavantajul, pe de altă parte, este lipsa benzilor din silicon în varianta S și L. Dacă intervine nevoia, trebuie să le cumperi separat, lucru care, din păcate, implică o cheltuială suplimentară nu tocmai binevenită.

✅Posibilitatea de a efectua aplicări multiple.

✅Posibilitatea de a lamina genele și sprâncenele în același timp.

❌Nu include balsam.

❌Doar o singură pereche de benzi în mărimea M.

Kitul de laminare a genelor Thuya poate fi comandat online de pe site-ul producătorului și de pe platformele marketplace.

4. Kit pentru liftingul și laminarea genelor MIYA Lash Keratin Lash Lift Kit

Un kit complet pentru laminarea genelor acasă, cu rezultate ce durează până la 6 săptămâni. Keratin Lash Lift Kit se distinge prin numărul considerabil de accesorii care îl însoțesc. Asta pentru că, pe lângă toate produsele necesare, producătorul a avut grijă să includă perii în diferite versiuni, un bețisor de lifting, precum și plasturi pentru ochi și bigudiuri din silicon pentru gene.

Kitul de lifting de gene la domiciliu de la Miya este un produs complet care se presupune că e ușor de utilizat chiar și de către un începător absolut. Totodată, asigură rezultate de lungă durată. Liftingul și laminarea genelor făcute cu acest kit îți permit să te bucuri de gene hrănite și ridicate timp de câteva săptămâni. Produsele sunt bogate în keratină și alte ingrediente valoroase, ceea ce reprezintă un beneficiu în plus.

✅Sunt incluse toate produsele necesare.

✅Efectele se mențin 6 săptămâni.

❌Produsele vin în sticluțe, ceea ce înseamnă că își pot pierde proprietățile

Kitul pentru laminarea genelor MIYA poate fi comandat online de pe site-ul producătorului și de pe platformele marketplace.

5. Kit de lifting și laminare a genelor Fleeky Lashlift Kit

Un kit de lifting de gene la domiciliu creat doar cu produse vegane și netestate pe animale. În plus, este un produs complet care oferă toate elementele necesare pentru liftingul și laminarea genelor, inclusiv bigudiuri din silicon pentru gene. Mai exact, două perechi – una în mărimea S, cealaltă în mărimea M. Kitul îți pune la dispoziție, de asemenea, soluții pentru lifting și laminare, lipici, două perii, patru bețișoare pentru aplicarea produsului și doi piepteni.

Aspectul care poate fi considerat un dezavantaj este faptul că conținutul acestui set ajunge doar pentru 2-4 utilizări. Motiv pentru care nu este o opțiune eficientă din punct de vedere al timpului și va fi necesar să îl achiziționezi din nou rapid. Pentru femeile care vor să aibă mai multe produse, producătorul a pregătit și o versiune extinsă a setului, asigurând între 5 și 10 tratamente.

✅Produse esențiale incluse în set.

✅Efecte care rezistă câteva săptămâni.

❌Ajunge pentru un număr limitat de aplicări.

❌Benzi disponibile doar în 2 mărimi – S și M.

Setul pentru laminarea genelor Fleeky poate fi comandat online pe site-ul producătorului și pe platformele online de comerț.

6. Kit de liftingare și laminare a genelor Zola

O abordare inovatoare în materie de lifting și laminare a genelor. Kitul Brow&Lash Reconstruction System este un produs care nu seamănă cu niciunul dintre celelalte incluse în acest clasament. Asta pentru că brandul Zola a decis să abordeze într-o manieră complet diferită subiectul liftingului și laminării genelor acasă. Kitul nu include niciun accesoriu de tipul benzi din silicon, aplicatoare speciale, pensule, piepteni sau bețișoare. În schimb, include doar 3 sticluțe cu soluții speciale.

Fiecare dintre ele corespunde uneia dintre cele trei etape ale liftingului și laminării genelor. Acestea sunt etichetate în ordinea corespunzătoare. Pasul 1 este Protein Strong Lifting. Scopul produsului este să pregătească genele naturale pentru a determina ridicarea și curbarea lor. De aceea, conține ingrediente care dizolvă legăturile de keratină și deschid cuticula părului.

Al doilea pas este Protein Fixer – reconstruiește legăturile de keratină și în plus hrănește genele. Al treilea pas este Protein Care. Acesta îți permite să îți refaci genele naturale cu ingrediente nutritive prețioase. Formula sa este concepută pentru a hidrata genele cât mai mult cu putință și pentru a le asigura sănătatea.

✅Posibilitatea de a efectua mai multe laminări

✅Efectele durează mai multe săptămâni

❌Nu sunt necesare accesorii pentru a efectua laminarea

❌Nu sunt incluse benzi din silicon

❌Preț ridicat

Kitul de laminare a genelor Zola poate fi comandat online de pe site-ul producătorului și de pe platformele marketplace.

Cele mai bune kituri de lifting de gene – rezumatul clasamentului
Alegerea kitului potrivit pentru un lifting de gene DIY poate fi crucială pentru obținerea unor rezultate spectaculoase. Prin urmare, merită să investești în produse de calitate superioară care asigură nu doar un aspect frumos, ci și o stare bună genelor tale. Descoperă secretele unor gene frumoase și ridicate de la rădăcină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *