Siliconul din cosmetice – Chiar dăunează părului nostru?

silicon.jpgIn ultimul timp, există mult mai vorbi despre compuși de produse cosmetice pentru păr, pe care noi tindeau de obicei, nu pentru a observa. Noi analizăm, ce ingrediente sunt, de exemplu, șampoane sau umidificator. Cu toate acestea, uneori, compoziția nu ne spune prea multe și despre unele dintre ingredientele pe care le auzim opiniile contradictorii. Aceste ingrediente sunt siliconi. Sunt siliconi cu adevărat dăunătoare pentru părul? Ar trebui să evităm produsele cu siliconi?

Silicon incolor și fără parfum, sunt foarte des în compoziția produselor cosmetice populare pentru îngrijirea părului, cum ar fi sampoane, balsamuri si produse de stilizare. Ele sunt realizate din cuarț și siliciu și nu există locuri de muncă principal este de a părul mai lin. Învăluit cu siliconi de notorietate proaste au în egală măsură, argumente pro și contra. Este demn să știe un pic mai mult despre ele.

Cum funcționează siliconi? Toate substanțele de acest tip în produsele cosmetice creați pe strat protector de păr, care cauzează cuticulele pentru a sigila, asa ca păr Unelte de netezire și să le dea moliciune. Părul spălat cu ex sampon cu silicon face periaj mai ușor, face ca parul mai rezistente la daune mecanice sau cele cauzate de stilizare cu aer cald. Siliciu, de asemenea, protejează împotriva influenței nocive ale radiațiilor UV.

Deci, de ce sunt siliconi considera a fi periculoase pentru păr? Atâta vreme cât preparat cu silicon face ca parul arata mult mai sănătos și ele par a fi mai frumos în măsura în care siliconi funcționează doar superficial și nu influențează starea de păr în nici un fel. Acesta este motivul pentru care ar trebui să nu siliconi suprasolicitarea, deoarece efect scurt de păr neted mătăsos nu este în valoare ponderarea lor în jos. Ar trebui să ne amintim, de asemenea, că filmul de siliciu protector are, de asemenea, defectele sale -. aceasta nu permite hranirea ingrediente pentru a absorbi în structura de păr

Defectul major al siliconului este faptul că cele mai multe dintre ele nu rezolvă în apă, astfel încât este greu pentru a le elimina de păr. Trebuie să vă amintiți, că atunci când folosiți produse cosmetice cu siliconi apoi din când în când trebuie să facă un tratament de curățare cu ex curățare puternic șampon și scalp pentru frecat. In acest fel, vom evita lungite de siliciu si cantareste in jos parul. Siliconi nu sunt recomandate pentru parul fin, slab și fragil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *