Șampon pentru păr vopsit Color Minded fără sulfat

bumble-and-bumble.jpgVopsirea părului întotdeauna are anumite riscuri de deteriorare a părului, indiferent de cât de bună este vopseaua și cât de multe ingrediente hrănitoare vor avea produse după colorare. Cu timpul părul devine mat și pierde culoarea proaspătă în procesul natural de spălare a pigmentului. Pentru a face față acestor probleme Bumble și Bumble a scos pe piață Șamponul de colorare Minded fără sulfat. Ce oferă Bumble și Bumble? Care sunt proprietatile șamponului Color Minded fără sulfat?

Șamponul Color Minded fără sulfat este, în principal păr de îngrijire cosmetice fără sulfați. Sulfații în mod semnificativ uscat parul si asta este ceea ce doriți să evitați, care este motivul pentru care în Bumble și Bumble cosmetice nu există ingrediente nocive. Grație unei astfel de formule de șampon spală ușor părul vopsit și se asigură simultan echilibrul pH-ului natural al scalpului și a părului.

Șamponul Color Minded fără sulfat de la Bumble și Bumble sprijină preparate colorante și îmbunătățește proprietățile lor pentru o lungă perioadă de timp după colourisation. Atunci când vopsirea părului, în special cu culori intense, este în valoare de a investi într-un produs, care va avea în mod eficient efectul colourisation și de culoare vor fi mai proaspete pentru mai mult timp. Bumble și bumbi aplicate în toate produsele lor din această linie tehnologia complexă de Protecție a culorii, care dă garanția colourisation de succes și culoare de durată.

Folosind Șamponul Color Minded fără sulfat – dar, de asemenea, alte produse cosmetice de la această linie, de exemplu balsam în tub, preparat stilizare si balsam cu filtru UV – noi oferim parul cu luciu sănătos. Datorită celor două polimeri, care înăspri structura firului de păr, puteți evita decolorări, pierderea culorii sau mate sale. Bumble and Bumble Șampon creează peliculă protectoare pe păr, care previne spălarea de culoare, dar, de asemenea, hidratează și hrănește din ce în ce cuticulele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *