Ridurile? Scapă de ele o dată pentru totdeauna.

riduri.jpgTimpul trece prin fara mila si se pare ca nu poate fi oprit. Noi putem, cu toate acestea, să păstreze tinerii arată noastre și de a scăpa de aceste riduri nedorite. Cum să faci asta? Citiți textul de mai jos pentru a afla ce fel de produse cosmetice ar trebui să utilizați și care tratamentul de înfrumusețare ar fi cel mai bine pentru tipul de piele.

De unde provin ridurile?

Prezența ridurilor de pe pielea noastră este un proces natural. Cu toate acestea, uneori, în același timp fiind absolut conștienți de faptul că, suntem cel care face răul cauzat pielii noastre și contribuie la dezvoltarea liniilor fine, brazde și alte semne ale îmbătrânirii. Pe ansamblu, ridurile sunt rezultatul necorespunzătoare și cultivarea lipsei de protecție a feței și a corpului lui. niveluri scăzute de apă într-un organism, lipsa de vitamine și minerale, stimulente și stilul de viață nesănătoase sunt principalele motive pentru deteriorarea stării pielii. Ridurile și decolorări (un alt semn de îmbătrânire) apare din cauza luminii solare intense, consumul de alcool, fumatul, stresul si lipsa de somn. Toți acești factori cauzează pentru fibrele de colagen pentru a slăbi, forma feței pentru a schimba și a liniilor fine să apară pe piele, care cu timpul se va transforma in mult mai profunde – riduri.

Cum să te lupți cu ridurile?

Este cunoscut faptul că este mai bine să previi decât vindecarea. Acesta este motivul pentru care ar trebui să aibă grijă de tine azi. Pielea începe îmbătrânirea atunci când suntem în vârstă de aproximativ 30 de ani. În această vârstă putem numi o piele matura. Este caracteristic pentru acest tip de piele pentru a redus din ce nivelurile de hidratare, liniile fine si pistrui. Mai mult, pielea poate fi uscată, plictisitoare și obosite. Din fericire pentru noi, există modalități care vor contribui la pastrarea arata noastre mai tineri si mai frumosi. Poti lupta cu riduri la domiciliu, precum și salon de înfrumusețare.

Acasă ar trebui să utilizați produse cosmetice dedicate pentru piele matura cu primele semne de imbatranire la baze regulate. Este important ca aceste produse să conțină printre altele: Vitamina E, coenzima Q10, uleiuri cosmetice, colagen si elastina. o parte foarte importanta din fiecare zi de îngrijire este peeling. Descuamarea epidermului reface pielea mai tânără și mai sănătoasă, ajută în a scăpa de decolorări, linii fine și alte imperfecțiuni. Nu uita despre masti faciale si creme anti-îmbătrânire, care pot sprijini lupta ta cu riduri.Ce altceva mai poti face pentru pielea ta? Ar trebui să bea aproximativ 1 litru de apă minerală încă de zi cu zi, de asemenea, să includă în fructe dvs. dieta si legume bogate in vitamine si minerale, au un somn bun și exerciții fizice.

Și, ce fel de tratament ar fi cel mai bine pentru o piele cu primele semne ale îmbătrânirii în salonul de frumusete? Tu nu trebuie neapărat să fie supus unei intervenții chirurgicale de plastic sau metode de înfrumusețare invazive. Puteți utiliza unele exfolieri chimice, mezoterapie, fata si corp de ridicare sau cu laser. Ar trebui să ne amintim, de asemenea, că tratamentul repetat doar în mod sistematic la fiecare câteva săptămâni, poate aduce efecte de dorit. Puteți selecta unele produse cosmetice pentru fiecare tratament, astfel încât acestea ar putea lua în plus grija de pielea ta. Și amintiți-vă, nu trebuie să-l aleagă le cereți cosmetician să vă ajute. Dacă doriți ca să se confruntă cu netedă și mai tineri în căutarea, da-te în mâinile profesioniștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *