Patru dispozitive surprinzătoare pentru păr pe care trebuie să le ai

clips-de-taiere-a-parului.jpgAdevărații iubitorii de păr știu cât de mare este nevoia de produse de păr de piață. Disponibile sunt produse pentru fiecare tip de păr și pentru orice problemă, în aproape fiecare parfum și versiunea coloristică, etc Există ceva care ne poate surprinde? Da. Multitudinea interesant și în același timp, gadget-uri de păr de ajutor. Mai jos, prezentam patru gadget-uri de par cele mai surprinzatoare, pe care fiecare femeie ar trebui să aibă.

Nr.1 par clip de tăiere

Fetele care decide cu privire la coafura cu franjuri știu foarte bine acest lucru. Tu ai fost doar la coafor si franjuri este deja blocarea vizualizarea, ajunge la ochii și nu doresc să te asculte. Și totuși, din nou, va trebui să caute un stilist de păr, care nu s-ar face să plătești prea mult pentru două tăieturi pentru scurtarea franjuri. Ce se întâmplă dacă ai putea să-l faci singur? Imposibil? Acesta va fi strâmbă și inestetică? Aceasta nu trebuie să fie, dacă veți obține un instrument care vă va ajuta să-l faci pe cont propriu. CreaClips sau Bango, deși sunt agrafe de par minime, care permit să dețină franjuri într-un mod așa că ar fi mai ușor de tăiat sau a unui strat fără teama de a vă răni.

Nr.2 Bob Maker Tool

Doriți să urmați moda de primăvară și au unele Bob estetice pe cap, dar nu doriți să taie părul lung, pe care le-au luptat pentru a creste de luni de zile? Bob clipuri Maker este o adevărată bombă de ultimele câteva luni, datorită care, în doar câteva minute puteți face o coafura bob minunat de păr lung. clip lung, permite de a aduna „excesul” de păr și le ascunde sub bob într-un mod care coafura este confortabil și natural.

Nr.3 net pentru plajă valuri

Visezi despre look plaja proaspătă, dar nu aveți timp sau voință pentru a testa toate căile ciudate și produse de lux, care presupun pentru a se asigura valuri pe plajă? Cu ajutorul a amenzii și nu par atât de mult timp vine net de Kevin Murphy. Mătăsoasă Texture.net moale și subțire va permite realizarea stilizarea de vis într-un mod simplu. Tot ce trebuie să faceți este de a plasa plasa pe părul ud înainte de somn și dimineața te vei trezi cu un cap plin de valuri pe plajă.

Nr.4 noapte banda de păr pentru un efect de valuri naturale

Visezi despre valuri la Hollywood, dar nu aveți timp sau voință pentru a tortura parul cu temperaturi ridicate de bigudiu? Există, gadget-uri, care va curba parului, in timp ce dorm. Imposibil? Aurora Band este o trupa moale de păr creat pentru a fixa parul umed in timpul unui somn si de a stabili efectul undelor naturale, fără nici un efort în dimineața. Tot ce trebuie să faci este de a plasa banda de păr de pe cap și răsuci părul în jurul ei și apoi du-te la culcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *