Nanobrow Microblading Pen – un stilou de sprâncene rezistent la apă cu un vârf neobișnuit. Puteți înlocui micropigmentarea cu acesta!

Vă întrebați cum să vă definiți sprâncenele mai mult timp fără a recurge la machiajul permanent? În urma testelor, am găsit o soluție minunată pentru voi!

Nanobrow Microblading Pen este un stilou de sprâncene rezistent la apă cu un vârf neobișnuit, subțire care asigură definiție ultra-precisă și performanță de 24 deore. Formula sa este rezistentă la apă, transpirație și vă oferă un machiaj perfect toată ziua. Retușările nu sunt necesare pe tot parcursul zilei! De acum încolo, machiajul permanent de sprâncene poate fi înlocuit cu acest stilou revoluțional de sprâncene. 


Nanobrow Microblading Pen

Produs disponibil in culori:

Sprâncene subțiri și neuniforme… nu mai este nicio problemă! Încercați Nanobrow Microblading Pen

Sprâncenele voastre sunt rare și terne? Umpleți-le cu un stilou de sprâncene! Trasați linii subțiri care imită firele reale de păr și transformați-vă sprâncenele din anoste și aproape invizibile în sprâncene uimitoare și voluminoase.

Alegeți:

  • machiaj fără retușări pe parcursul zilei
  • formulă care nu se întinde și nu pătează, rezistentă la apă
  • un aplicator precis care trasează linii mai subțiri de 1mm
  • umplere naturală a zonelor rare
  • efect de machiaj permanent
  • performanță de 24 de ore

Nanobrow Microblading Pen – cum se folosește?

Aplicați produsul de-a lungul liniei naturale a sprâncenelor. Umpleți-vă sprâncenele folosind aplicatorul precis și mișcări scurte, rapide. Adăugați fire suplimentare de păr unde apar golurile și zonele rare.

Poziționați Nanobrow Microblading Pen vertical la nivelul pielii. Trasați linii scurte în direcția de creștere a firelor de păr, creând astfel un efect subtil și natural. Începeți machiajul în părțile din mijloc ale sprâncenelor. Rețineți să accentuați cozile sprâncenelor mai puternic și să colorați delicat părților frontale – astfel, veți obține o tranziție lină de culori.

Nanobrow Microblading Pen – opiniile celor care le-au testat

”Îmi pot umple și chiar uniformiza sprâncenele pentru ca aceastea să arate simetrice și identice. Nanobrow Microblading Pen rezistă toată ziua!”

”Sprâncenele mele sunt cam deschise la culoare. Sunt subțiri și aproape invizibile. Ador aplicarea facilă! Efectele arată de parcă nu am niciun machiaj. Îmi place aspectul natural și acest produs, cu siguranță, mă ajută să-l mențin.”

”Stiloul Nanobrow mă ajută să adaug mai multă expresivitate sprâncenelor mele peticite și machiajul nu arată caricatural sau exagerat. Sunt atât de încântată că l-am încercat, este noul meu produs preferat!”

Machiajul permanent sau un stilou de sprâncene care oferă efect de sprâncene micropigmentate?

Micropigmentarea este una dintre metodele de machiaj permanent, denumită câteodată feathering. Este o metodă populară pentru umplerea pe termen lung a sprâncenelor rare. Exact ca orice altă procedură cosmetică invazivă, presupune un anumit risc. Micro-inciziile din stratul epidermic al pielii au nevoie de aproximativ o săptămână pentru a se vindeca complet. În acest timp, pielea absoarbe pigmentul. Există întotdeauna riscul de a amigra sau de afi respins de organism. În plus, procedura poate provoca reacții alergice sau necesita retușări adiționale. Și dacă nu vă plac rezultatele finale? Efectul de micropigmentare a sprâncenelor durează 1-2 ani și îndepărtarea sa este posibilă doar cu ajutorul unui laser special. 

Nanobrow Microblading Pen este un stilou de sprâncene fără niciun angajament!

 Efectul este aproape la fel, dar orice greșeală poate fi reparată rapid. Stiloul de sprâncene rezistă 24 de ore pe piele și poate fi îndepărtat rapid și facil cu apă micelară obișnuită. Nu este nevoie să recurgeți la o procedură costisitoare. Cu ajutorul acestui stilou revoluționar, veți umple zonele rare și veți efectua un machiaj la modă în doar o clipă!