Metode de a avea buze pline. Ce cosmetice vă pot mări buzele?

Din păcate, nu toate femeile sunt înzestrate de Mama Natură cu buze pline, seducătoare. Din fericire, natura poate fi ajutată foarte ușor. Pentru acest lucru, nu este nevoie să apelați la ajutorul unui chirurg estetician. Procedee sau cosmetice precum exfolierea buzelor, măștile pentru buze sau balsamul de buze vă vor ajuta să obțineți buzele dorite.

Exfolierea buzelor

De obicei, exfolierea buzelor ar trebui să fie făcută în mod regulat, deoarece aceasta este singura procedură de a pregăti pielea buzelor pentru următoarele tratamente. Multe persoane consideră că aplicarea balsamului de buze, a luciului de buze sau a rujului sunt procedee obișnuite care fac parte din rutina de machiaj. Exfolierea buzelor oxigenează pielea și îndepărtează celulele moarte ale epidermei. Drept urmare, această procedură cosmetică intensifică culoarea buzelor și le îmbunătățește forma.

Cum se folosește exfoliantul pentru buze?

Vestea bună este că exfolierea buzelor făcută o dată pe săptămână își va atinge complet scopul. Produsul de exfoliere trebuie aplicat pe buzele curățate și pe pielea din jur, și lăsat să acționeze aproximativ 5 minute. Aplicarea produsului de exfoliere va produce o senzație delicată de înțepătură, care are legătură cu procesul de oxigenare a pielii. Primul pas este să masați buzele folosind vârfurile degetelor uscate, apoi continuați masajul, de data aceasta cu degetele umezite. Apoi, spălați pentru a îndepărta produsul de exfoliere.

Masca de buze

Masca de buze produce aceleași efecte precum o mască pentru ten. Este indicat să folosiți măști a căror formă se potrivește perfect buzelor dumneavoastră, care se mulează pe forma buzelor și rămân pe suprafața acestora. Mai mult decât atât, eficacitatea măștii de buze depinde de substanțele active conținute în compoziție. Combinația de acid hialuronic și ceramide oferă o acțiune de reîntinerire și hidratare. Efectele finale devin vizibile după 15 minute.

Cum se întrebuințează masca de buze?

Masca de buze trebuie aplicată după efectuarea exfolierii buzelor. Merită să rezervați 15-20 de minute pentru a nu vorbi, acesta reprezentând timpul necesar unei măști de buze pentru a acționa. Apoi, masca trebuie îndepărtată, iar ce rămâne se masează ușor pentru a intra în piele.

Balsamul de buze

Ultimul pas în îngrijirea buzelor este aplicarea balsamului. Indiferent de starea buzelor dumneavoastră, alegeți între un balsam de buze pe care îl folosiți zilnic sau un balsam de buze special. În general, un balsam de buze ar trebui să conțină acid hialuronic care creează aparența de buze mai mari, conferindu-le fermitate și elasticitate. Rețineți că dacă substanțele active din cosmetice sunt eliberare treptat, efectul pe care îl veți obține va dura mai mult.

Cum se folosește balsamul de buze?

  • Balsamul de buze pentru întrebuințare zilnică poate fi folosit de câteva ori pe zi, întotdeauna când aveți nevoie să vă calmați pielea buzelor. O idee bună este să îl combinați cu luciul de buze sau rujul favorit. Un astfel de balsam calmează buzele după expunerea la soare, spre exemplu.
  • Balsamul de buze special îşi îndeplineşte rolul atunci când buzele sunt foarte crăpate, hipersensibile sau predispuse la iritații. Trebuie aplicat la fiecare 2-3 ore. Și acest tip de balsam poate fi combinat cu luciul de buze sau rujul preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *