Masca de păr – cum se folosește?

masca-de-par.jpgVopsirea, stilizare cu căldură, cosmetice grele – toate care duce la deteriorarea părului și agravarea stării pielii capului lui. Ca rezultat apare matreata, glandele sebacee generează excesul de sebum si pornire parul sa cada, pierd strălucirea lor și sunt uscate. Din fericire, există o modalitate de a regenera acele dungi deteriorate. Raspunsul este masca de regenerare a părului.

Masca de par – cele mai importante reguli

În regenerarea părului cu măști există câteva reguli foarte importante. În primul rând, estimează tipul și starea parului. În baza acestor informații ne va potrivi cu proprietățile cosmetice, și apoi veți putea observa progresele înregistrate. În al doilea rând, foarte important este să fie sistematic. aplicarea regulată a masca pe un fir de păr se va îmbunătăți în mod evident starea lor. În al treilea rând, dacă aplicați masca de păr pe un fir de păr fault nu va da nici un rezultat. Inainte de tratament de regenerare, se spală părul, iar apoi începe reconstrucția dungi deteriorate. În al patrulea rând, urmați instrucțiunile introduse pe etichetă. Nu ești omniscient, așa că ar fi mai bine pentru tine (și părul) dacă urmați instrucțiunile de pe etichetă. În al cincilea rând, a pus pe capac de plastic si un prosop pe cap după aplicarea masca de par. Aceasta va spori proprietatile măștii și regenerarea părului.

Masca de par DIY

Ce fel de masca de par este cel mai bun? Celor mai populare aparțin măști cu ulei de argan sau keratinei. Alte apoi că, foarte popular este home-made masca de par cu ulei si galbenus de ou argan. Se amestecă toate ingredientele și se aplică pe pielea capului pentru aproximativ 15 până la 30 de minute. După acest timp, se spală părul cu șampon unele lumina. Mulțumită masca parul tau va fi neted, lucios și hrănită, și ceea ce este mai important ele devin mai puternice, regenerate și hidratată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *