Machiaj camuflaj adică cum să acoperi cicatrici si vene inestetice?

make-up.jpgCicatricelor și viță de vie de paianjen sunt probleme multor femei. Nu este ușor să imperfecțiuni de camuflaj machiaj, dar există modalități de acoperire cel puțin parțială. Și cu un pic de indemanare si produse cosmetice bune, pielea ta va arata frumos si radiant.

Cracare vasele de sânge

Sau cel puțin așa numitele viță de vie de păianjen da uite inestetice pentru a face fata, picioare si decolteu. Printre mai multe motive de agitare a acestora, vom enumera: conditionarea genetică, tulburări hormonale, hipertensiune, stând stilul de viață sau modificarea condițiilor meteorologice. Peretii din vasele de sange se extinde și crește permeabilitatea lor, ceea ce face mai ușor pentru factorii care cauzează inflamație și viță de vie de păianjen pentru a pătrunde. vasele de sange fisurate pe fata poate fi începutul rozacee, iar cele de pe picioare ale venelor varicoase. Nu trebuie să le neglijeze și du-te la medic. Într-un timp, vă va spune cum să le acopere cu machiaj.

Înainte de a încerca să acopere aceste viță de vie de păianjen, trebuie să-ți spun niște reguli foarte importante de artist machiaj. Este vorba despre teoria culorii , care semnifică faptul că pentru a acoperi modificările roșii ale pielii avem nevoie pentru a utiliza culoarea opusa, în acest caz, verde. Cele mai bune va fi corector în băț sau smântână. Cracking vasele de sange de pe picioare, de obicei, nuanta de albastru sau violet. Noi le putem acoperi cu acoperitori roz sau piersica pigmentate. Așa că, atunci când a pus pe o rochie sau fusta te vei simti placere pura.

Cicatrici Arsurile solare, post-chirurgicale și acnee

Trebuie să ne amintim că există mai multe tipuri de cicatrici. Ele pot avea diferite culori, forme și mărimi. Cicatricele apar din cauza vindecării anormale a rănilor după completat tratament anti-acnee sau ca urmare a arsurilor solare. Din fericire, toate cicatrici pot fi ascunse sub bun machiaj (sau să crească luminozitatea și mai lin în timpul frumuseții sau tratamente dermatologice). Tot ce trebuie să faceți este alegerea anticearcan umbra dreapta si aplica-l corect pe piele. produs folosit trebuie să fie un ton mai luminos, atunci tenul nostru pielea și fundația noastră. Aplica-l cu o perie sau un deget și răspândirea acesteia. Asigurați-vă că nu va crea pete sau efectul ar putea fi destul de opus celui pe care a avut în minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *