Kitul pentru liftingul și laminarea genelor acasă de la Nanolash – Ce ar trebui să știi despre el?

Tratamentul de lifting și laminare a genelor continuă să crească în popularitate. Acest lucru nu este însă surprinzător. Efectul obținut îți permite să uiți de folosirea ondulatorului de gene pentru o perioadă lungă de timp. Cu Nanolash Lash Lift Kit, poți face acest tratament la tine acasă. Deci ce trebuie să știi despre el?

nanolash lash lift kit

Nanolash Lash Lift Kit – e timpul să îți schimbi lookul!

Nanolash – un brand cunoscut și iubit de femeile din întreaga lume. A devenit faimos în principal pentru produsele sale de îngrijire și styling pentru gene, care au fost descrise în unanimitate drept produse premium. De aceea, Nanolash Lash Lift Kit poate fi considerat o revoluție în lumea frumuseții.

Este alcătuit din trei produse (10 pliculețe din fiecare, a câte 0,5 mililitri), care se aplică pe gene consecutiv, în ordinea în care sunt numerotate. Ce le-a plăcut femeilor la acest kit? În primul rând, formula naturală și sigură. Produsele au la bază uleiuri naturale care pătrund în profunzimea firului de păr și regenerează structura genelor.

În plus, kitul include și alte accesorii care facilitează efectuarea unui lifting complet al genelor. Sunt incluse benzi din silicon – 3 perechi în 3 mărimi, lipici pentru a le fixa, precum și alte accesorii.

Nanolash Lash Lift Kit este un kit complet care te ajută să obții un rezultat asemănător cu cel din salonul de înfrumusețare, fără a fi nevoită să pleci de acasă.

Un lifting de gene simplu la domiciliu – cum se face?

Kitul pentru laminarea genelor de la Nanolash este conceput astfel încât să poată fi folosit de oricine. Nu contează dacă ai experiență și ești un lash artist profesionist. Acest kit este pentru toată lumea.

Tot ce trebuie să faci este să alegi dimensiunea potrivită de benzi, să îți cureți bine genele și să le separi pe cele de sus de cele de jos. Apoi:

  • aplică Lift – Step 1 și ține-l pe gene timp de 7-10 minute, apoi îndepărtează-l cu un aplicator uscat;
  • aplică Fix – Step 2 și lasă-l și pe acesta pe gene timp de 7-10 minute;
  • aplică Keratin Boost – Step 3 și lasă-l, la rândul lui, să acționeze la fel de mult timp.

După îndepărtarea ultimului produs, tot ce trebuie să faci este să ștergi ușor genele și să dai jos benzile din silicon. Efectul va fi vizibil imediat. Vei observa că genele tale arată categoric mai lungi, mai groase și mai curbate. În plus, ele vor fi perfect hidratate și protejate împotriva deteriorării.

laminarea genelor

Cât timp rezistă efectele liftingului și laminării genelor cu kitul Nanolash?

Liftingul genelor nu este un tratament care oferă rezultate permanente. Trebuie să ai în vedere faptul că trebuie repetat periodic pentru a menține un aspect optim al genelor. Dacă tratamentul este efectuat în conformitate cu instrucțiunile care vin cu kitul Nanolash, efectele ar trebui să dureze aproximativ 8 săptămâni.

Cu toate astea, producătorul precizează că depinde în mare măsură de starea inițială a genelor. Astfel, cu cât genele sunt mai deteriorate, cu atât va fi nevoie de mai mult timp pentru a le reconstrui. Acest lucru înseamnă că efectele primei laminări pot dura aproximativ 4 săptămâni. Însă următoarele efectuări ale tratamentului pot oferi rezultate optime pentru mult mai mult timp.

laminarea genelor acasă

De ce ar trebui să îți laminezi genele acasă?

Kitul de lifting și laminare a genelor acasă de la Nanolash este un produs profesional. Prin urmare, îți dă posibilitatea să obții rezultate ca la salon, dar fără să fii nevoită să mergi efectiv la o cosmeticiană.

Liftingul genelor făcut acasă îți salvează atât timp, cât și bani. Cu un singur kit Nanolash se pot efectua până la 10 laminări, acesta fiind cu siguranță cel mai mare avantaj al său. De asemenea, merită luat în considerare faptul că efectuarea tratamentului este simplă. Nu îți trebuie experiență ca să te bucuri de rezultate satisfăcătoare.

Imediat după tratament, genele capătă o nouă viață. Vor avea un aspect curbat, mai lung și mai dens, și vor fi, totodată, hidratate și strălucitoare. Nu va mai trebui să îți faci griji cu privire la folosirea unui ondulator de gene. Probabil nu va fi nevoie deloc de el, cum nu va mai fi nevoie nici de straturi suplimentare de rimel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *