GlamBrush – pensule machiaj de la Polish Blogger

make-up.jpgIubitorii de machiaj precum si profesionale make-up artisti sunt de acord asupra unui singur lucru, că, pentru a cumpăra pensule foarte bune în prețul pe care nu le va aduce în genunchi este aproape imposibil. GlamBrush este un răspuns la aceste nevoi – poloneze make-up perii au un preț accesibil și sunt modelate pe perii MAC iconice.

GlamBrush este un produs de la make-up vloger Hania Knopińska-Grzenkowicz de la canalul digitalgirl13. GlamBrush sunt un hit într-o lume blogging-ul polonez și acestea sunt de vânzare într-un ritm impresionant. Perii Hania conțin toate necesare perii de ochi si fata make-up și au fost inspirate cu renume mondial perii MAC . Prin intrarea pe piață, GlamBrush a devenit o concurență puternică pentru branduri, cum ar fi: Maestro, Inglot sau Hakuro. Ele ies în evidență cu un design original, alb-perla, care este nou pe make-up piață perii.

Perii din digitalgirl13 sunt disponibile în GlamShop în mod individual sau în seturi – un set de 9 modele GlamBrush SS, set de bază de 18 perii și Full Set perie Glam (27 buc). Vom găsi acolo toate perii necesare pentru standard si mai avansate make-up – cele mai mari pentru fata sunt marcate cu litera T cum ar fi „twarz” (fata), iar cele mai mici și mai precise sunt pentru ochi și sunt marcate cu litera O cum ar fi „oczy” (ochi). Numele, logo-ul, culoarea și forma periile sunt pe deplin gândite.

Care sunt avantajele GlamBrush set?
  1. Prețuri competitive față de alte mărci populare.
  2. Posibilitatea de a achiziționa perii separat sau în seturi.
  3. O gamă largă de forme.
  4. Design-ul special alb-perla.
  5. A făcut din cea mai buna calitate a materialelor.
  6. durabilitate ridicată și uzura morală.

Este imposibil să nu mai vorbim de calitatea GlamBrush din Hania (digitalgirl13). Ele sunt extrem de perii moi, delicate si perfect concorda make-up cosmetice, produse naturale și sintetice . O parte din periile s-au făcut din naturale, păr de bază non-capră vopsit , și vă puteți simți dar, de asemenea, miros. Restul periilor este realizat din materiale sintetice sigure și moi. Haft periilor este un lemn de culoare deschisă și o întreagă calitatea ei ne invită să le cumpere și testați-l pe propriile noastre fețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *