Cum se aplică măştile sub formă de foaie pas cu pas?

Măştile sub formă de foaie oferă numeroase beneficii pentru piele. Pe lângă faptul că măresc nivelul de apă, acestea oferă pielii ingrediente esenţiale pentru a asigura aportul lipidic în bariera naturală a pielii. Ce alte beneficii oferă măştile sub formă de foaie şi cum se aplică pas cu pas?

Măştile sub formă de foaie – beneficii

Măştile sub formă de foaie – pe lângă faptul că oferă hidratare şi permit o absorbţie rapidă a ingredientelor active – au o mulţime de alte avantaje. În primul rând, sunt inegalabile în călătorii şi înaintea unui eveniment major. Un SOS efiecient pentru piele în vacanţele de vară sau înaintea unei sărbători importante. Datorită acţiunii măştilor sub formă de foaie, pielea îşi recapătă aspectul sănătos şi strălucitor. O altă calitate este că sunt uşor de folosit, făcând aplicarea mai uşoară în timpul călătoriilor. Nu este necesar să amestecaţi ingredientele, prin urmare, masca poate fi aplicată imediat după ce aţi scos-o din ambalaj. În plus, nu se scurge de pe faţă, nu pătează îmbrăcămintea şi nu necesită clătire. Toate aceste aspecte fac măştile sub formă de foaie excepţional de igenice.

Un alt aspect favorabil este acţiunea de relaxare. În momentul când aplicaţi o mască sub formă de foaie la nivelul tenului, veţi simţi o răceală plăcută, urmată de relaxare şi regenerare. Măştile sub formă de foaie oferă pielii o senzaţie plăcută, precum şi numeroase vitamine şi minerale valoroase.

Varietatea este un alt motiv pentru a încerca măştile sub formă de foaie. Le puteţi alege în funcţie de tipul pielii, de problemele cu care vă confruntaţi şi chiar în funcţie de sezon.

Cum se aplică măştile sub formă de foaie pas cu pas?

Măştile sub formă de foaie trebuie aplicate conform ritualului coreean de îngrijire a pielii, mai exact, după curăţarea tenului de două ori – cu un ulei şi apoi cu un gel de curăţare – şi cu un toner facial.

Începeţi tratamentul prin deschiderea ambalajului şi scoaterea măştii. Puteţi folosi un prosop în cazul în care serul în care este îmbibată masca se scurge. Apoi, verificaţi dacă masca dispune de o folie din plastic. Dacă este cazul, scoateţi folia şi aplicaţi masca, potrivind orificiile la nivelul ochilor, nasului şi buzelor. Acum, neteziţi extractul rămas pe pielea gâtului, umerilor şi mâinilor. Lăsaţi masca să acţioneze atât timp cât este recomandat de către producător – de obicei, 20-30 de minute. Apoi, îndepărtaţi masca şi aruncaţi-o. Nu îndepărtaţi extractul; lăsaţi să se absoarbă în piele. La final, aplicaţi un produs hidratant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *