Cum să efectuezi un masaj facial?

unnamed-file.jpgUn masaj într-o activitate extrem de relaxant cunoscut pentru revitalizant sale, tonifiere și efecte de netezire. Pielea ta se confruntă va fi recunoscător pentru o astfel de grijă.

Cum se efectuează masaj pentru o piele mai fină?

Pielea noastră se confruntă este predispus la riduri. Ele sunt cauzate și conservate prin expresiile noastre faciale și responsabile pentru acestea sunt mușchii direct sub pielea noastra. Dacă doriți ca fata ta sa arate neted și mai tineri, atunci ar trebui să efectueze masaj în fiecare zi, în timp ce se aplică cosmetice, produse de make-up de ștergere sau Cleanse. Tot ce ai nevoie este de cinci minute să se relaxeze și să stimuleze circulația sângelui în celulele epidermei. Ce fel de masaj pentru a alege? Există mai multe tehnici, de la accidente vasculare cerebrale moi la intindere dureroase. Cu toate acestea, cel mai bun masaj este cel pe care îl poate executa în izolare liniștită a gospodăriei dvs. cu produse cosmetice preferate.

Cum de a efectua masaj facial la domiciliu?

Cel mai bun timp pentru masaj este seara dupa demachiere. Aveți posibilitatea să efectuați masaj în dimineața pentru o lovitură de energic, totuși. Începeți cu încălzire unele hidratant sau crema anti-îmbătrânire în mâinile tale. Apoi, cu degetul mare și degetul mijlociu începe masajul feței în mișcare circulară. Ar trebui să înceapă în zona centrală și de a muta spre exterior și ușor în sus. Nu uita sa masaj pielea din jurul ochilor – utilizați pentru ea crema de ochi. Începe masajul de la coltul interior al ochiului și mișcă încet prin pleoapa superioara coltul extern al ochiului spre. Muta degetele de-a lungul pleoapei inferioare pentru a termina de masaj pe colțul interior al ochiului. Pe de altă parte, frunte masaj începe cu presarea zonei dintre sprâncene și se deplasează încet spre tâmple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *