Cum să dormi cu parul umed pentru a arăta uimitor dimineața?

sfaturi-par.jpgPăr sunt atribut femeie, nu e de mirare atunci că ne pasă de ei într-un mod foarte special. de îngrijire a părului poate fi extrem de consumatoare de timp practică, și, uneori, noi pur și simplu nu au suficient timp pentru a face acest lucru în mod corespunzător sau uscați-le într-un mod imediat după ce spălați-le seara. Modelul lui hairstilist, Creighton Bowman, a dezvăluit secretele ei cu privire la modul de a dormi cu parul ud sunt sa se uite la cele mai bune noastre în dimineața.

1. Fă cunoștință cu satinul și mătasea

Foile de bumbac ar putea fi cauza de ce parul nostru este atât de încurcate și greu să se spele în dimineața. Cand ai obiceiul de a merge la culcare cu parul ud, ar trebui să treceți la sateen sau de mătase (versiune mai ieftina), foi sau doar cel puțin comutator de pernă. Plus suplimentar de sateen și de mătase este o mare influenta lor atunci când vine vorba de prevenirea semnelor imbatranirii premature.

2. Nu-ți fie teamă de elasticul de păr

Am auzit cu toții despre modul în care legarea parul tau este un lucru rău, deci se pare ca destul de o idee absurdă să-i lege pentru toată noaptea. Cu toate acestea, nimeni nu vorbește despre o coadă de cal strâmt. coadă de cal în vrac sau coc pe partea de sus a capului nu este un astfel de lucru rău, dacă vei folosi pentru ea scrunchie catifea moale (sau un drawcord tăiat din șosete). Aceasta va preveni parul încurcarea si da efectul ondulat după pieptănare.

3. Cocul strâns nu este atât de rău

Panglica strâmtă peste noapte ar putea fi o idee bună, dar numai în cazul în care este o dată într-un timp, deoarece overusing poate deteriora firele. Seara, parul ud contort de fire într-un coc pe partea de sus a capului, se va face pufos păr ondulat și în dimineața. În acest fel atinge un adevarat look surfer din California. Dacă doriți ca să mări efectul spray-ul legat firele cu sare de mare.

4. Adoptă buclele naturale

Vlogerii de frumusețe ne încurajează să renunțăm la coafurile ce folosesc aparate cu căldură și, dacă este posibil doar pentru a comuta la metode ecologice de aranjare. Este întotdeauna conectat la dormit cu parul ud si legat cu bigudiuri sau batiste, etc Ar trebui să găsiți metoda care ti se potriveste si parul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *