Cum să creezi machiaj inspirat arta pop/benzi desenate?

pop-art.jpgCarnaval partid, minge costum de Anul Nou, carte de benzi desenate rochie de până, sau carnaval anual de student? Pop stilizare arta este întotdeauna soluție bună! carte de benzi desenate make-up va face fata ta arata ireal și în combinație cu stilizare colorate poate arata uimitor. Faceți cunoștință cu câțiva pași simpli pentru machiaj Pop Art.

De ce ai nevoie?
  1. Fond de ten natural sau (pentru a spori efectul) un ton mai luminos.
  2. Dermatograf negru (cel mai bun la apa rezistent) Sau un creion de ochi durabil.
  3. Fardurile țipătoare ex luminos galben, roz, etc.
  4. De Obraz de fard lumină (cel mai bine ar fi mat Decât evidențierea).
  5. Cresterea de Rimel de fals Sau Lungime de gene.
  6. Roșu și Lipliner moale Sau vopsea version Aceeasi culoare.
  7. Întunecat ȘI Expresiv rujul.
  8. Se confruntă cu vopsea albă (OPȚIONAL).
Aplică fundația și roșeața

Începem Pop Art make-up, la fel ca orice alt make-up, cu fundație. ton va da aspect mai luminos artificial pe fața noastră și că este efectul dorit în acest make-up. Cu toate acestea, prea alb, nu s-ar putea arata prea bine. Obrajii noștri ar trebui să aplicăm unele fard mat lumina fără particule luminoase.

Da un accent puternic pleoapelor și buzelor

Întreaga pleoapei superioare ar trebui să fie acoperite cu Eyeshadow în culoarea aleasă. Paleta de culori este nelimitat (galben, rosu, roz, albastru, violet sau verde), dar este important pentru culoarea să fie mată și foarte vii. O aplicăm fără amestecare și se lasă margini delineative. Pe buze ar trebui să administreze întuneric și expresiv de exemplu rujul, rosu, violet sau maro.

Evidențiem marginile cu creionul de ochi

Pop Art make-up este important să se sublinieze marginile la fel ca în schiță carte de benzi desenate. Cu dermatograf negru, nu numai a sublinia pleoapei superioare și inferioare (puteți termina liniile cu schiță în gene false), dar, de asemenea, sprancene (ascuțite, artificiale si supradimensionate) si marginile eyeshadow si ruj. Noi ar trebui să contur fata cu linii negre de pe oase obraz, podul de nas, bărbie și în jurul feței noastre.

Dă caractere carte de benzi desenate pe fața

Lipliner Red sau vopsea sunt foarte bune pentru puncte plasate strategic pe fața ta. Astfel, am limita efectul la fața locului pentru umplere contururi în cărți de benzi desenate.

Adăugați o anumită adâncime de la make-up

Acest pas este opțional. Putem adăuga la fața locului subtil cu vopsea alba pe buza de jos pentru a da buzelor noastre aspect 3D în Pop stil Art.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *