Cum ar trebui să ai grijă de părul tău?

tipuri-de-p-r.jpgFiecare tip de păr are nevoie de un alt tip de îngrijire. Lipsa de produse cosmetice potrivite, modul în care ne-am spăla sau pieptene parul nostru poate duce la înrăutățirea stării părului și căderea părului efect cauza, uscăciune și păr fragil. Ce este mai mult, parul deteriorat sunt mult mai maleabil pentru chimic și deteriorări mecanice, radiația solară și de poluare, care pot intra prin cuticulele ridicate ale parului. produse cosmetice pentru îngrijirea părului trebuie să fie adaptate la tipul de păr și nevoile sale. Cum să faci asta?

Înainte de a merge la farmacie trebuie sa stiti ca dermatologi precum coaforii înroleze câteva tipuri de păr.

  • Păr normal este ceea ce ne dorim cu toții. Foarte des, acestea sunt numite păr sănătos. Ai parul normal atunci când aveți nevoie pentru a le spăla la fiecare două sau trei zile și păr sunt ușoare, moale și flexibil. Cuticulele de păr strâns reazemă rădăcini și dungi sunt netede si au stralucire naturala.
  • Parul gras sunt dificil în menține. Ar trebui să se spele parul in fiecare zi, pentru a se clătește stratul de sebum la care se pot atașa de praf și murdărie. păr gras sunt rezultatul muncii incorecte a glandelor sebacee. Așa că, atunci când mergi la dermatolog sau chimistului întrebați despre șampon și balsam specialistic.
  • Păr uscat par să fie doar de îngrijire curate și bine luate de-. Dar, de fapt ele sunt mat, subțiri și fragile. Ele electrizeaza si au nici o bariera de lipide, din cauza privarea de umiditate rapid si sunt maleabil pentru daune.
  • Păr mixte sunt o combinație de păr gras (la rădăcină) și se usucă (la capete). Ele sunt destul de dificil în susține, pentru că aveți nevoie pentru a alege produse cosmetice care vor limita secreția de sebum, dar, de asemenea, hidrata parul.
  • Matreata păr sunt foarte inestetic, și pentru a rezolva problema ar putea cumpăra unele produse specialistic de la farmacie sau subscrise de catre dermatolog. Mătreață se dezvoltă din cauza muncii necorespunzătoare a glandelor sebacee sau de bacterii și ciuperci poliferation.

și părul deteriorat Dyed nevoie de hidratare, deoarece acestea sunt uscate, fragile și s-au divizat capete. Prin cuticulele ridicate ale parului devine poluarea, care agravează starea părului.

Din fericire, pentru fiecare tip de păr puteți alege dreptul de produse cosmetice . Veți avea nevoie de: sampon, balsam, ser și loțiune sau ulei. Produsele cosmetice nu trebuie să conțină: parabeni, SLS, coloranți, siliconi sau alte substanțe, care ar putea înfunda glandele sebacee, provoca iritații sau duc la sec dungi. Bun pentru parul tau va fi uleiurile vegetale și pe bază de plante, minerale și uleiuri cosmetice. Cele mai eficiente sunt: urzica, mușețelul, zinc, ulei de argan, Aloe vera, brusture sau extract de arbore de ceai. La fel de important este un mod de ai avea grija de parul tau . In timpul de spălare a părului se pot efectua masaj de relaxare și să clătiți utilizarea sampon cu apă rece. Imediat după ce aplicare balsam pune pe un capac de plastic sau un prosop pentru a fixa absorbtia de substante nutritive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *