Cele mai noi tendinte in machiaj – primavara-vara 2016

make-up.jpgCa de obicei, cu începutul noului an vin noi tendințe în make-up. Unele tendințe au marea lor vin înapoi altele rămân la fel. Ca de obicei, avem câteva variante care rămas fără nici o schimbare, dar sunt putine surprize. Ce stilisti si make-up artisti trebuie sa ofere pentru sezonul de primăvară din 2016?

Vopseaua albastră

Este cel mai sigur propoziția cel mai curajos si artistice introduse in timpul show-Chanel. Ochii vopsite într-o culoare pastel, de culoare albastru in special in jurul ochilor da o impresie de ochelari sau o mască. Și contur fără Eyelashes orice evidenția.

Albastru mai deschis

Albastrul cerului este într-o scenă mai moale este propus pentru noi de Jonathan Saunders și Monique Lhuillier. Pastel și luminos albastru aplicat în jurul ochilor sau pur și simplu pe pleoape este o propunere în 2016.

Galben pastelat

A treia propunere îndrăzneață în make-up vine de la American cosmetice de brand MAC. Culorile foarte intense pe intreaga pleoapa cu mare dominarea pastel galben, portocaliu, var și astfel.

Buzele roșii clasice

Nu te păcăli, niciodată nu clasice iese din stil. Roșu și vin roșu nu merge nici în cazul în care și intenționează să fie regina de drept al primăverii 2016, dar numai în pereche cu ochi mai subtile make-up.

Gene retro

In sezonul de primavara-vara acestui an ne putem aștepta la mare stil retro vin înapoi, a condus puternic de gene evidențiate. Louis Vuitton a prezentat show-această tendință & nbsp; în cel mai bun mod prin prezentarea unor gene false, groase (un pic grotesc) și lung – cu atât mai interesantă cu atât mai bine.

Machiaj de star rock

Primăvara anului 2016 nu este numai despre pasteluri, ci pentru ochi, de asemenea, a subliniat intens. Metalic make-up (umbre ochi în tonuri de gri și grafit), culori puternice pe pleoape, iar unele dermatograf negru gros. Puteți să-l combina cu fundație strălucitoare pentru efectul feței palid și pentru ochii tăi pop cu adevărat.

Look natural

Ultima propunere vine direct de la podiumurile de Chloe și Gucci și este atât de popular în ultimii ani machiaj „fără machiaj”. Daca nu sunt atât de curajos puteți alege bej și maro pastel moale. Evidențiați ochii într-un mod subtil și se adaugă unele evidenția naturale la pometi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *