Care mascara se dovedește a fi cea mai bună? Vezi lista noastră de produse!

Nu se poate nega faptul că femeile iubesc rimelurile! Datorită lor, în doar câteva minute își pot scoate în evidență adevăratul potențial al privirii și pot face ca ochii lor să arate frumos definiți. În același timp, nu toate rimelurile își îndeplinesc sarcina declarată. Așadar, merită să descoperi produsele care nu dau greș!

Care mascara se dovedește a fi cea mai bună

Mascara perfectă – un vis de neatins sau o realitate?

Multe femei par să accepte faptul că nu pot găsi mascara perfectă. Ele sunt obișnuite cu faptul că rimelurile lor oferă o rezistență discutabilă, se fărâmițează sau se adună pe gene. Însă, nu trebuie să fie întotdeauna așa.

Din nefericire, multe branduri de beauty din zilele noastre se concentrează mai degrabă pe cantitate decât pe calitate. În drogherii continuă să apară produse noi de la aceeași marcă și, din păcate, nu întotdeauna își fac treaba foarte bine. Textură apoasă, lipsa unei perii adecvate – cu siguranță fiecare femeie s-a confruntat deja cu această problemă.

Iată de ce ar trebui să descoperi clasamentul cu TOP 4 cele mai bune rimeluri care îți vor readuce încrederea în machiajul tradițional pentru ochi.

Aceste rimeluri sunt cele mai bune. Încearcă-le și tu!

Oare e posibil să îți dai seama de cele mai bune rimeluri? Da, e posibil! Tot ce trebuie să faci este să fii atentă la:

  •  produsului;
  • tipul și forma periei;
  • consistența, care determină durabilitatea produsului.

Luând în considerare toți factorii de mai sus, a fost posibilă selectarea a patru rimeluri care surclasează detașat concurența. Descoperă-le!

1. Mascara Nanolash

cel mai bun rimel pentru gene

Mascara Nanolash este câștigătoarea acestui clasament, deoarece este practic lipsită de defecte. Să începem cu faptul că marca Nanolash permite femeilor să adapteze perfect produsul nevoilor lor. Acest lucru se datorează faptului că sunt disponibile două versiuni ale rimelului Nanolash:

În plus, rimelul este prevăzut cu o perie care are forma perfectă. Este fabricată din silicon de calitate superioară și are peri perfect sculptați. Drept urmare, peria separă genele cu precizie la fiecare aplicare și asigură o distribuire ușoară a produsului pe gene, de la rădăcină până la vârf.

Rimelul Nanolash se caracterizează, de asemenea, printr-o durabilitate excepțională. Nu se fărâmițează și nu se desprinde de pe gene, astfel încât femeile se pot bucura de machiajul lor toată ziua, fără griji. În plus, nu curge în contact cu umiditatea și nu pătează pleoapele.

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara este un alt produs de excepție pentru machiajul genelor. Această mascara s-a dovedit a funcționa bine pentru majoritatea utilizatoarelor, iar multitudinea de recenzii pozitive postate online sunt cea mai bună dovadă în acest sens.

Lashcode Mascara dispune are proprietăți de alungire și îngroșare. Efectele se obțin încă de la primul strat. Produsul este prevăzut cu o perie de formă specială, pentru ca aplicarea rimelului să fie o adevărată plăcere, iar femeile pot uita de cocoloașe pe genele lor.

În ceea ce privește rezistența Lashcode Mascara, nici aici nu există obiecții. Rimelul nu se fărâmițează și nici nu se descuamează în timpul zilei. Cert este că, deși rimelul nu este rezistent la apă, utilizatoarele spun că nu pătează atunci când este expus la umiditate.

3. Collistar Art Design Mascara

 Următoarea pe listă este Collistar Art Design Mascara. Este un produs bun, după cum confirmă recenziile utilizatoarelor. Vine cu o perie de dimensiuni standard și cu formă corespunzătoare, care nu îngreunează aplicarea. Din cauza perilor destul de aspri, utilizatoarele ar trebui să aibă grijă să nu-și păteze pleoapele în timpul aplicării.

Rezistența produsului reprezintă, la rândul ei, un mic inconvenient. Din păcate, unele femei au semnalat că, până la sfârșitul zilei, rimelul a început să se desprindă de pe gene și să se fărâmițeze puțin. Nu există date clare cu privire la modul în care se comportă Collistar Art Design Mascara în contact cu umiditatea.

4. Clinique Naturally Glossy Mascara

Următorul loc îi revine rimelului Clinique Naturally Glossy Mascara. E un produs cu proprietăți preponderent de alungire. Utilizatoarele precizează că este necesară aplicarea a două straturi de produs, mai ales în cazul genelor extrem de subțiri și scurte. Rezistența este descrisă ca fiind bună, deși trebuie să fii pregătită pentru o ușoară descuamare la sfârșitul zilei.

Peria are peri dispuși uniform de-a lungul întregii sale lungimi. Acest lucru, la rândul său, face ca accesul la genele din colțurile ochilor să fie destul de dificil și poate duce la pătarea pleoapelor în acest proces.

Pentru femeile care încă sunt în căutarea rimelului perfect, este recomandabil să acorde atenție clasamentului de mai sus. Rimelul Nanolash s-a dovedit a fi pe primul loc, dar și alte produse oferă o eficiență relativ decentă. În mod cert, aceste rimeluri nu vor fi o dezamăgire și îți vor permite să creezi un machiaj estetic și de lungă durată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *