Alcoolul este inamicul tău în lupta pentru un păr sănătos

alcool.jpgExistă mai multe produse cu o influență pozitivă asupra scalpului, dar în același timp, există o mulțime de produse nocive pentru celulele de păr. Printre acestea conduce modul în care alcoolul, consumul de care se poate agrava în mod semnificativ starea parului. Usucă alcoolul părul cu adevarat? Cel mai mare neajuns de alcool sunt proprietăți de deshidratare. Pierderea de apă în organism duce la hidratarea slabă a celulelor părului și probleme, cum ar fi uscarea sau fragilitatea.

Considerabil mat parul, pierderea capete stralucire si despicate sunt cele mai frecvente probleme ale persoanelor care fac abuz de alcool și nu sunt hidratante în mod corespunzător. Specialistii avertizeaza ca abuzul de alcool poate duce la situația în care ingredientele hrănitoare sunt spălate organismului și are o influență directă asupra condiției părului. Fără a doza de vitamine (în special din grupul B, dar, de asemenea, A, C și E) sau ingrediente nutritive (biotină, zinc, acid pantotenic sau acid folic), parul va pierde luciul natural, devin fragile, uscate și fine. niveluri scăzute ale acelor ingrediente influențează grosimea și calitatea părului.

Deficitul de vitamine și elemente în organism poate, desigur, să fie restaurate cu suplimente, , dar chiar elemente livrate în acest fel vor fi spălate după consumarea alcoolului. Lipsa acestor ingrediente hrănitoare, desigur, va fi urmată de pierderea parului. Parul nostru sunt realizate în mare parte din tiamina, adică vitamina B, iar lipsa acesteia poate fi observat pe aspectul parului.

O semnificație deosebită în stare de păr bun are, de asemenea, ficatul, deși, mulți oameni nu știu despre asta. După cum este cunoscut, cel mai mare inamic al ficatului este alcoolul. curata corpul de toxine și ineficient metaboliți pot influența în mare măsură redundante de lucru a organismului și de structura firului de păr. Chestiunea cu influența alcoolului rău părului apare numai atunci, când vom bea prea mult. Tu nu trebuie să renunțe la paharul de vin sau o bere în timpul cinei. Moderarea consumului de alcool va avea un efect de creștere îmbunătățirea stării părului și aspectul. Baza de îngrijire a părului este acela de a elimina substanțele nocive din organism, iar alcoolul este una dintre aceste substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *