Măști de păr cu cheratină pentru repararea părului deteriorat și obosit

Aveți părul deteriorat și căutați un produs care să-l poată repara? Înainte de a vizita un salon de coafură și de a auzi: ”Trebuie să vă tundeți scurt”, încercați o mască pe păr cu cheratină. Cu ajutorul propunerilor de mai jos, vă veți îmbunătăți, în sfârșit, rutina de îngrijire a părului și vă veți recăpăta strălucirea părului.

În orice caz, înainte de a trece la lista topului celor mai populare măști de păr cu cheratină, vă recomandăm să aflați câteva informații despre îngrijirea părului uscat și deteriorat. Ce produse sunt concepute special pentru părul obosit? Ce ar trebui să aveți în vedere atunci când mergeți să cumpărați produse de păr? Cum ar trebui să aplicați o mască de păr pentru a obține rezultate satisfăcătoare? Toate aceste aspecte sunt importante, prin urmare vă învităm să citiți mai departe.

Mască pentru păr deshidratat și deteriorat

Părul deshidratat și deteriorat are cea mai multă nevoie de hidratare și reparare, prin urmare, căutarea unor produse regenerative este cea mai bună idee. Măștile de păr reprezintă cea mai bună alegere deoarece scopul principal al acestora – spre deosebire de balsamurile de păr – este de a repara structura internă a părului și, astfel, sunt mai eficiente. Cu cât începeți mai repede tratamentul regulat cu o mască de păr, cu atât este mai bine. Totuși, merită să reținem că o mască decentă de păr care tratează părul deteriorat trebuie să conțină ingredientele potrivite și două aspecte sunt esențiale: simplicitatea compoziției și concentrația ridicată de ingrediente cu rolul de a oferi o reparare intensă. Aceasta înseamnă că o mască cu cheratină sau/și peptide este cea mai bună opțiune pentru părul deteriorat și obosit.

Ingrediente incluse doar în cele mai bune măști de păr cu cheratină

Vă prezentăm o listă de ingrediente care sunt incluse doar în cele mai bune măști concepute special pentru părul deteriorat. De ce? Deoarece acestea sunt substanțele care au capacitatea de a repara deteriorarea și de a intensifica frumusețea naturală a părului dumneavoastră.

  • Cheratina – o proteină cu efect puternic, capabilă să repare și inverseze deteriorarea părului.
  • Mătasea – o proteină care consolidează și netezește părul.
  • Pantenolul – mărește nivelul de hidratare, protejează și revitalizează părul.
  • Uleiul de argan – un ulei vegetal care reduce ruperea și regenerează părul pe toată lungimea sa.
  • Uleiul de semințe de bumbac – repară vârfurile părului.
  • Uleiul de ricin – consolidează foliculii și previne căderea părului.
  • Peptidele – reconstruiește și îmbunătățește rezistența părului.

Evident, este dificil de găsit o mască de păr care să fie alcătuită din toate ingredientele menționate mai sus. Acestea fiind spuse, căutați doar unii constituenți. Cu alte cuvinte, dacă masca de păr pe care o țineți în mână conține doar unele dintre substanțele listate, este foarte posibil să acționeze minunat la nivelul părului deteriorat. Merită încercată!

Contează ce tip de proteine de cheratină sunt incluse în masca de păr?

ABSOLUT! Dacă sunteți în căutarea unei măștii bune pentru a vă repara părul deteriorat, verificați tipul de proteine de cheratină din care este alcătuită. Cele mai bune rezultate sunt create de cheratina hidrolizată deoarece această proteină poate pătrunde mai adânc, reparând părul din interior. Evident, este mai bine dacă un produs conține cheratină, nu doar o proteină aleatoare, asemănătoare cheratinei care se crede că oferă efecte similare. În plus, se recomandă și verificarea cantității de cheratină adăugate în produs. Mai exact, dacă proteina de cheratină este plasată la sfârșitul listei INCI, aceasta înseamnă că masca de păr conține doar cantități infime din această proteină prețioasă și nu va putea să vă ofere un tratament de reparare în profunzime a părului.

Masca de păr cu cheratină – instrucțiuni de aplicare

În timpul analizării măștii cu cheratină ca produs de păr, există un aspect asociat cu aplicarea corectă care trebuie menționat. Mai exact, masca de păr cu cheratină nu trebuie aplicată zilnic deoarece acest produs este suficient de puternic pentru a compensa cererea de ingrediente de reparare a părului dacă este utilizat o dată pe săptămână sau chiar la două săptămâni. În plus, măștile pentru păr deteriorat trebuie distribuite pe părul umed (nu ud!) și ținut sub un prosop cald pentru a-i intensifica efectele. Cea mai bună veste este că puteți expune părul la un tratament pe bază de cheratină din confortul casei! 

CELE MAI BUNE MĂȘTI DE PĂR CU CHERATINĂ

Este timpul să comparăm cele mai populare măști de păr cu cheratină din ultimele luni. Iată care este topul măștilor cu cheratină pentru păr deteriorat și supra-procesat. Pe care ar trebui să o alegeți? Citiți aceste descrieri scurte și alegeți cea mai bună mască pentru părul dumneavoastră.

Masca de păr cu cheratină Nanoil

Masca de păr cu cheratină Nanoil

Fără nicio îndoială, acest produs de păr oferă cele mai puternice efecte sub forma unui păr reparat în profunzime. De ce? Deoarece combină cheratina hidrolizată cu pantenolul – provitamina B5 prețioasă. Textura măștii de păr este netedă, aproape fără greutate, durează mult și miroase minunat, dar cel mai important, acest produs face minuni. După o singură aplicare a Nanoil Keratin Hair Mask, părul devine ușor de periat și rezistent la electrizare. Cu fiecare săptămână, părul devine mai puternic și mai rezistent la deteriorare. Aceasta este cea mai bună mască de păr regenerativă atât pentru clientele exigente, cât și pentru cele care caută un produs economic.

website-ul produsului: www.nanoil.ro

Masca de păr Kérastase Résistance

Cea mai scumpă, dar și cea mai interesantă propunere este masca de păr Kérastase pentru păr slăbit, deteriorat și despicat. Produsul conține pro-cheratină, ceramide și substanțe responsabile pentru inversarea deteriorării părului. Veți obține efectele dorite cu o singură condiție – trebuie să aplicați masca Kérastase Résistance Masque Force Architecte în mod regulat. Această mască de păr cu cheratină hrănește, netezește și consolidează părul, oferindu-i un aspect mai frumos și facilitând stilizarea. De menționat este că acest produs previne deteriorarea și reduce despicarea vârfurilor.

Masca de protecție termică a părului Montibello Keratin Force

Masca de păr Montibello din gama NaturTech este o alegere bună pentru părul slăbit, deteriorat, fin și delicat. Pe lângă cheratina care vizează umplerea fisurilor din structura părului, această mască de păr conține și proteine vegetale, carbohidrați extrași din guma guar și alte substanțe cu rolul de a reduce fragilitatea părului. Această mască stimulează procesul de auto-reparare, netezește cuticulele, întărește și îmbunătățește rezistența părului la deteriorare. Aplicată cu regularitate după fiecare șamponare, Montibello Keratin Force Biomimetic Complex redă strălucirea frumoasă, netezimea și rezistența podoabei capilare.

Masca de păr cu cheratină Schwarzkopf BlondMe

Fără îndoială, părul oxigenat are nevoie de ajutor adițional și de întărire. În timpul procesului de schimbare a culorii, legăturile naturale din structura părului sunt deteriorate – de aceea, părul blond este deseori deshidratat, fin și fragil. Masca de păr cu cheratină Schwarzkopf din gama BlondMe combină proteina de bază a părului cu citratul de magneziu pentru a crea un duo puternic responsabil cu repararea părului obosit. Într-adevăr, acesta este o propunere foarte interesantă, concepută special pentru părul blond, oxigenat și vopsit, care poate fi aplicată de orice persoană al cărei păr necesită reparare. 

Masca de păr cu cheratină CocoChoco

CocoChoco pare a fi o mască de păr cu cheratină mai puțin cunoscută, care, de fapt, oferă rezultate foarte bune. Evident, nu este un produs care conține un singur ingredient, ceea ce înseamnă că proteinele de cheratină sunt însoțite aici de un complex de ingrediente cu proprietăți de hidratare în profunzime, astfel încât mască nu doar repară deteriorarea, ci și previne deshidratarea. Această formulă este potrivită pentru părul supra-procesat, obosit și slăbit – lasă părul mai neted, mai rezistent și mai bine hrănit. Fiind un produs destul de dens, este posibil să nu ofere efecte satisfăcătoare la nivelul părului fin și lipsit de volum. Nu este nici una dintre cele mai ieftine măști de păr cu cheratină.

Masca de reparare L’biotica Keratin

L’biotica Keratin pare a fi cea mai bună alegere pentru cele care consideră prețul scăzut cel mai important factor. Pe lângă cheratina de reparare a părului, această mască de păr conține și extract de semințe de amarantus care asigură netezimea și strălucirea părului, precum și ceramide care lasă părul mai puternic. Deși nu este un produs complet natural, este eficient. Inversează deteriorarea părului și previne deshidratarea, astfel încât veți observa o diferență în aspectul părului dacă veți continua să aplicați L’Biotica Keratin Mask timp de câteva săptămâni. Părul ar trebui să capete, de asemenea, un aspect mai sănătos.

Masca pentru păr deteriorat ArganiCare

Cheratina poate fi găsită și în ArganiCare Keratin Hair Mask – un produs de reparare a părului deteriorat, care lasă părul mai strălucitor și mai neted. Pe lângă cheratina hidrolizată, produsul conține și pantenol, ulei de semințe de strugure, bine cunoscutul ulei de argan și beraină (un agent hidratant). Aceasta este o propunere intersantă pentru îngrijirea și îmbunătățirea părului uscat, deteriorat și tern. Formula ușoară repară, hrănește, hidratează și oferă protecție de la rădăcini până la vârfuri. Cantitatea mare este un alt avantaj al acestui produs.