Mascara Colossal Big Shot Maybelline: O mare confuzie a colossalităţii!

Începând cu primul meu an de liceu, capetele mele au fost cuprinse de o fascinaţie copleşitoare pentru machiaj. Fie că era vorba de rujuri mat de zi cu zi sau de geluri de sprâncene vibrante, simțeam că îmi dau putere, mai ales când ieșeam în oraș.

Asa ca atunci când am vazut noua mascara Colossal Big Shot de la Maybelline pe rafturile cosmetice, am fost extrem de entuziasmata. Această promisiune de gene căpătoare, cu volum izolat și de alungire puternica ma facea sa-mi iau respiratia.

Dupa ce am incredere în numele de brand, am cumparat mascara. Am deschis-o cu nerabdare, entuziasmată sa vad care vor fi rezultatele sale incredibile. Dar a ajuns să fie o clară confuzie în privința ceea ce am obtinut.

Aplicarea corecta a produselor de machiaj poate face minuni și, din păcate, acest lucru se referă și la mascara Big Shot Colossal. La o prima vedere, nu am avut prea multe așteptări. A trebuit sa aplicam masca de cateva ori pe gene, ceea ce nu se intampla prea des.

Dupa aplicare, mascara parea sa se intinda destul de mult, dar nu prea facea diferenta pe care mi-o doream evazive. Nu se simtea deloc volum la gene și, la un moment dat, părea că genele mele au început să fie mai subtiri decât inainte.

Dragii mei, aceasta mascara ar trebui să fie pentru gene cu volum ridicat? Ei bine, în cazul meu acest lucru nu s-a întâmplat. Partea proasta este că masca se intinde destul de tare, dar întinderea ta rezultate nu sunt la fel ca la comerciale.

În cazul meu, am mers la magazinul cosmetic și l-am schimbat cu un alt mascara. Dupa ce am folosit-o regulat, am observat o diferență în rezultate.

Verdictul meu? Nu recomand această mascara Colossal Big Shot Maybelline. Dacă vă doriți o mare vedere și gene cu volum, cautati altceva. Mascara nu mi-a oferit cele pe care le-am dorit și nici nu am observat acel volum care m-ar fi facut sa par mai frumoasa.

Asadar, daca sunteti in cautarea unor gene care sa va lase pe toata lumea uimita, recomand cautarea altor produse. Este important sa testati diferite produse inainte de a face cumparaturile, astfel incat sa obtineti rezultatul dorit.

Deoarece am incercat-o, puteti fi siguri ca recomand aceasta masca doar daca vreti gene mai plate si subtiri. In caz contrar, ar fi cazul sa incercati produse mai bune.

Eu una voi primi ceea ce am facut. Big Shot Colossal Maybelline Mascara reprezinta o mare confuzie a colossalităţii și nu obține rezultatele promovate in mod corect. Dar in final, asta e una dintre ilegalitatile pe care le facem in cautarea machiajului perfect. Și cu toate acestea, vocea mea a ramas aceeasi cand vine vorba de produsele cosmetice Maybelline. Și, cu siguranță, o voi continua!