Machiajul de vară cu termen lung: Știm cum se realizează această rețetă!

Vara este o perioadă minunată, dar și extrem de încărcată în ceea ce privește programul nostru zilnic. Festivalurile, petrecerile și ocaziile speciale sunte ceva ce ne bond descântătoare, dar în același timp trebuie să ținem cont că machiajul nostru trebuie să dureze ore întregi, indiferent de împrejurări. Mai devreme sau mai tarziu toate îngrijorările se întorc la rezistenta machiajului. Dar experiențele noastre promit o rezistență prolongată a machiajului în această vară.

Prea multă sudoare, transpirație și așa-numitul efect de „forfecare” al fetei sunt principalele motive pentru care machiajul nostru se poate transforma de la frumos, la „dezastruos” și în câteva minute. Acesta este motivul pentru care trebuie să știm ce produse și tehnici să folosim pentru a obține un look perfect ce rezistă ore întregi.

Prepararea pielii pentru un aspect durabil

Trebuie să începem cu un pas esențial: pregătirea corectă a tenului. În primul rând, este necesar să ai o față curată și strălucitoare. Este recomandat să se foloseasca în același timp geluri de curățare și exfolieri pentru a stimula circulația sanguină în piele și, astfel, de a menține un look proaspăt și sănătos. În plus, după ce ai curățat cu grijă pielea, hidrateaz-o din abundență cu ajutorul cremelor hidratante și al uleiurilor.

Pe lângă aceasta, trebuie să aplici o cantitate minimă de primă sau pudră un primant care are un grad ridicat de acoperire, astfel încât să creeze o bază sigură pentru machiaj. Primerul ține în același timp machiajul intact pe tot parcursul zilei, împiedicând deshidratarea pielii. Un truc fantastic este sa folosesti gel de aloe vera in stratul tau de prima.

Alege produsele potrivite de make-up

Alegerea produselor potrivite de machiaj reprezintă, de asemenea, un pas important pentru obținerea unui aspect impecabil. În această vară, în primul rând, ar trebui să optezi pentru produsele cu o proprietate speciala – rezistenta la apă. Aceste produse sunt formulate pentru a rezista umezelii cauzate de transpiratie si sudorfere.

Pe lângă acest lucru, produsele rezistente la apă sunt, de asemenea, rezistente la transfer. Ciudat, ar putea fi uneori, dar da, ai citit corect – rezistenta la transfer a produsului de machiaj rezista si e potrivita pentru machiajul de durata. Acesta este motivul pentru care asigură-te că ai în trusa ta de machiaj produse rezistente la transfer.

Atunci când alegi tușul de ochi, recomandat ar fi să optezi pentru rezistentă în apă, iar în plus, alege un tuș bun pentru durata lungă. Pe lângă acest lucru, cele mai bune produse pentru un look de vară de lungă durată sunt cele care au conținutul de silicon. Acest lucru oferă produselor o aderență excelentă si o rezistenta semnificativa. În ceea ce privește produsele pentru buze, opteaza pentru rujurile rezistente la transfer, ca un ruj super-pigmentat, cum ar fi cele lip-tonuri mate indelibile.

Trucuri pentru un machiaj rezistent la apă

Este bine să știi că folosirea produselor specifice de machiaj rezistent la apă nu este suficientă pentru a obține pielea perfectă pe durata întregii zile. Există și anumite trucuri pe care le poți folosi pentru un machiaj de lungă durată.

În primul rând, trebuie să aplici produsele într-o mulțime de straturi, astfel încât fiecare produs sa aibă timp sa se usuce bine înainte de aplicarea următorului strat. Acest lucru garantează faptul că machiajul tau rezista la apa și la transpirație, si va apărea sănătos pe întreaga durată a zilei.

Apăsați stratul de machiaj cu grijă, pentru a nu îl da jos, în special în zona ochilor unde produsele sunt de obicei sensibile la transfer. De asemenea, stratul de fond de ten tie sa fie foarte subtire, deoarece acesta poate fi greu de curățat în funcție de produsele folosite. Avem tendința sa punem prea mult și, de multe ori, acest lucru duce la transfer.

În plus, dacă faci o plimbare sau ieși, folosește o pulverizare cu apă termală pe spatele mâinii tale, pentru a restabili produsele pe chipul tău. Pulverizatorul poate fi foarte ușor de folosit la orice deplasare și te poate ajuta să menții un look proaspat si aderent pe întreaga durata a zilei.

Pentru un machiaj de lungă durată, alege produsele potrivite

În cele din urmă, culorile tale de machiaj joacă și ele un rol important în ceea ce privește rezistența machiajului tău.Alege produse de machiaj neutre, dac