Inspiraţie pentru designul unghiilor şi arta pe unghii

Unghiile frumos decorate și deosebite sunt cele care atrag întotdeauna atenția celor din jur. Aşa că, indiferent dacă ești un profesionist în arta pe unghii sau doar iubești să îți colorezi unghiile în timpul liber, aici vei găsi toată inspirația de care ai nevoie pentru a crea o adevărată operă de artă pe unghii.

1. Unghii ombre

O tendință în creștere în lumea artei pe unghii este designul ombre, care foloseşte două nuanțe diferite de oja pentru a crea un efect de amestec sau de gradient. De la culori pastelate, până la combinații vibrante și indraznete, opțiunile sunt infinite.

Unghii ombre

2. Unghii cu model abstract

Designul abstract este perfect pentru cele care își doresc un aspect modern și artistic. Combină diferite forme și culori pentru a obține un efect spectaculos. Poți experimenta cu linii, cercuri sau forme geometrice, folosind culorile tale preferate.

Unghii cu model abstract

3. Unghii cu sclipici

Sclipiciul nu se demodează niciodată. Fie că alegi să aplici sclipici pe toată unghia sau doar pe anumite părți ale acesteia, rezultatele sunt întotdeauna încântătoare. Poți utiliza sclipici auriu, argintiu sau colorat pentru a obține un efect glamour şi strălucitor.

Unghii cu sclipici

4. Unghii cu model floral

Pentru cele care adoră florile, acest tip de design este ideal. Poți alege să desenezi flori delicate pe unghii sau să optezi pentru autocolante cu model floral. Nu uita să experimentezi cu diferite culori pentru a crea un aspect unic şi feminin.

Unghii cu model floral

5. Unghii cu model animal print

Dacă îți place să te joci cu modele diferite, designul de unghii cu imprimeu animal este o opțiune wow. Poți opta pentru imprimeu de leopard, de zebra sau orice alt model își permite imaginaţia ta. Oja în culori neconvenţionale poate adăuga un plus de originalitate.

Unghii cu model animal print

Indiferent de designul ales, asigură-te că unghiile tale sunt mereu îngrijite și că folosești produse de calitate. Nu uita că unghiile sunt un accesoriu important care poate completa perfect orice ținută. Experimentează cu diferite culori și modele pentru a descoperi look-ul care ți se potrivește cel mai bine. Fii creativă şi nu-ţi fie frică să iei decizii îndrăznețe!

Inspiraţie mai multă