Gene smoc senzaționale – DIY Eyelash Extensions de la Nanolash

gene false

Orice femeie este entuziasmată de noutățile în materie de frumusețe. Doamnele cred că, cu produsele cosmetice potrivite, își vor putea transforma aspectul. Genele tip cluster (smoc) Nanolash – DIY Lash Extensions sunt una dintre cele mai bune inovații în materie de beauty din ultimii ani. Ce trebuie să știi despre ele și ce look de gene poți crea cu aceste gene smoc?

DIY Lash Extensions – ce sunt mai exact?

DIY Lash Extensions este o noutate absolută pe piața de produse cosmetice. Aceste gene smocuri sunt concepute pentru aplicarea de tip DIY acasă. Doamne și domnișoarele ar putea fi surprinse de acest lucru, dar aceste gene smocuri gata făcute merită cu siguranță toată atenția de care au parte.

Aceste gene smocuri ușoare și luxoase pentru aplicarea acasă pot schimba complet rutina de dimineață a majorității femeilor. Este nevoie de doar 10 minute pentru a le aplica pe linia genelor și, în plus, nu îți trebuie nicio experiență anterioară.

Producătorul s-a asigurat că aplicarea genelor DIY Eyelash Extensions este cât se poate de simplă și convenabilă. Tot ce trebuie să faci este să aplici bonderul pe toată suprafața genelor și apoi să aștepți să devină aderent. Apoi, nu trebuie decât să aplici smocul de gene ales sub genele naturale, la aproximativ 1 mm de linia apei superioară, să presezi gene smocuri cu genele tale naturale folosind instrumentul aplicator și să îndepărtezi stratul lipicios cu ajutorul sealerului Nanolash.

Într-un mod simplu și rapid, îți poți aplica singură extensii de gene acasă. Mai mult, efectul obținut ar trebui să reziste cel puțin 5 zile. Deci, se poate spune că genele cluster – DIY Lash Extensions sunt răspunsul la nevoile oricărei femei moderne.

DIY Lash Extensions – ce stil de gene poți crea?

DIY Lash Extensions îți oferă posibilități nelimitate când vine vorba de stilizarea genelor. O cutie conține 36 de gene de tip smoc. În medie, se folosesc 4-5 smocuri per aplicare. Ca urmare, o cutie este suficientă pentru până la 4 aplicări.

Mai important, poți alege dintre 8 stiluri de gene smocuri, iar cutia conține gene de 3 dimensiuni: 10, 12 și 14 mm.

Brandul Nanolash a lansat și un kit complet pentru extensii de gene DIY la domiciliu. Kitul conține:

  • un bonder Nanolash de 5 ml
  • un remover Nanolash de 5 ml
  • un sealer Nanolash de 5 ml
  • un aplicator de gene din oțel inoxidabil

Atât genele smocuri gata făcute, cât și celelalte accesorii, vor dura mult timp.

gene false

DIY Lash Extensions și gene cu volum rusesc

Cu ajutorul aplicării DIY a extensiilor de gene cluster de la Nanolash, poți să realizezi varianta de gene Russian Volume. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să folosești smocurile de 12 mm și 14 mm lungime. Cele mai scurte gene trebuie plasate în colțul interior al ochiului, în timp ce genele cele mai lungi trebuie plasate în mijlocul și la capătul pleoapei. Acest look va fi cu siguranță irezistibil pentru oricine!

DIY Eyelash Extensions și un aspect delicat și natural al genelor

Doamnele și domnișoarele pot folosi, de asemenea, luxoasele gene smocuri Nanolash ca să creeze un look de gene perfect pentru a fi purtat în fiecare zi. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să folosești smocurile de 10 sau eventual 12 mm. Această metodă de stilizare a genelor este perfectă pentru ținutele casual, la muncă sau la școală, precum și pentru întâlniri informale.

gene false

Aplicarea DIY a extensiilor de gene cluster de la Nanolash – un rezumat

DIY Lash Extensions este un produs care poate încânta orice femeie. Acestea sunt primele gene tip cluster prefabricate care prezintă o aplicare extrem de simplă, în doar 10 minute. Mai mult, o aplicare poate rezista până la 5 zile.

Cu ajutorul acestor gene smocuri care se aplică din confortul propriei case, poți crea atât variante de gene voluminoase, precum Russian Volume, dar și lookuri delicate de zi cu zi.

Aceste gene cluster de lux sunt moi și elegante și se armonizează perfect cu genele naturale. Să le porți este o adevărată plăcere.