Forme de unghii și Tendințe în Arta Unghiilor

Una dintre cele mai appreaciate înfrumusețări personale a unei femei sunt degetele ei. Cu toate acestea, este dificil să avem mereu unghii perfecte, deoarece fiecare persoană are un tip de unghie diferită. În această postare, discutăm despre diferitele forme de unghii și tendințele actuale în arta unghiilor.

Forme de unghii

Forma unghiilor tale poate spune multe despre personalitatea ta. Aici sunt unele dintre cele mai comune forme:

Ovală

Unghii ovale au o formă netedă și liniile curbe feminine. Formatul este ideal pentru degete lungi și subțiri. Simetria dintre vârfurile unghiilor de la baza și vârful degetelor dă un aspect estetic plăcut. Aceasta este o formă clasică și intemporală.

Pătrată

Forma pătrată a unghiei este populară pentru că ajută unghiile să crească mai puternic și poate fi o bază excelentă pentru diferite modele de unghii. Liniile drepte și unghiurile dure dau un aspect modern, dar totodată simplu unghiilor.

Stiletto

Unghii Stiletto au forma unui toc înalt, dramatic și ascuțit. Această formă de unghii este populară printre celebrități și este perfectă pentru a adăuga lungime unghiilor naturale.

Tendințe în Arta Unghiilor

Unghii cu Foil

Unghii cu folie metalică adaugă strălucire și accentuă design-ul unghiei. Acest trend este ideal pentru ocaziile speciale sau dacă doriți să adăugați un pic de sclipire în viața de zi cu zi.

Unghii cu Sclipici

Un alt trend popular este sclipiciul. Acesta poate fi aplicat pe toate unghiile sau doar pe unele pentru a crea un efect de accent. De la sclipici subtil la sclipici care strălucește puternic, opțiunile sunt nesfârșite!

Unghii cu Stil Abstract

Artă abstractă pe unghii este o altă tendință în creștere. De la linii și forme geometrice la pete de culoare similar picturilor abstracte, acest trend este perfect pentru cei care doresc unghiile unicat și îndrăznețe.

Și lista poate continua, dar partea cea mai importantă este să găsești ce funcționează pentru tine și să te bucuri de procesul de a-ți îngriji unghiile. Doar pentru că ceva este la modă nu înseamnă că trebuie neapărat să îl adopți.

Vei fi surprins de efectul pe care îl poate avea un manicure bun asupra încrederii tale. Experimentează diferite forme și modele de unghii pentru a găsi ce ți se potrivește cel mai bine.