Favourile lunii Septembrie – Cosmetice mari care îți vor răpi sufletul

Îmbunătățirea înfățișării tenului ta poate deveni extrem de frustrantă celor care încearcă să o facă. Cele mai multe produse de îngrijire a pielii pot părea costisitoare și complicate. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie să fie o problemă. Aceste mai jos sunt favoritele lunii septembrie pentru cosmeticele minunate pentru care archi îndrăgostesc.

Beneficiile cosmeticelor pentru ten

Toată lumea își dorește să arate cât mai bine și, în special, să arate cât mai bine la față. Acest lucru poate duce la folosirea produselor cosmetice. Desigur, cosmeticele pot avea beneficii considerabile pentru îngrijirea tenului. Aceste produse cosmetice conțin o varietate de ingrediente care acționează împreună pentru a aduce o serie de beneficii asupra pielii tale.

Cu ajutorul produselor cosmetice, poți lupta în mod eficient împotriva petelor de vârstă și ridurilor înainte de vreme. Acestea aduc beneficii lumii tale, nu numai din punct de vedere estetic, ci și în termenii de sănătate. Produsele cosmetice te ajută, de asemenea, să revii în propriul tău mediu și să arăți și sa te simți mai bine.

Mizon All in one snail repair cream

Mizon All in One de la Mizon este cea mai bună cremă de îngrijire a pielii, ce îmbină produsele de bază cu efecte speciale într-un singur produs. Formulat cu catifea și o formulă calmantă, Mizon All in One este perfect pentru oricine – chiar și pentru pielea sensibilă. Crema are o textură non-grasă, care intră repede și hidratează bine. Formula sa snailed-up și împrăștiată cu 95% mucus de lescuș îți oferă un look fluid care bun care s-a îmbunătățit în mod natural, fără a fi împovărată de parfumuri artificiale sau produse chimice. Mizon oferă un produs natural, fără a compromite calitatea sau aspectul său.

Holika Holika jelly bb cream

Holika Holika Jelly BB Cream este un produs de make up cu largă acoperire, care are un ulei de jojoba îmbogățit cu spumă, care oferă un finisaj mat, minimizează luciul, menține acoperirea și ține tenul strălucitor afară. Are, de asemenea, un agent anti-oxidant și un extract de gru de melc natural, pentru a oferi tenului o protecție agresivă împotriva radiațiilor UV și a altor poluanți. Uleiul de jojoba îmbunătățește capacitatea naturală a pielii tale de a-și prezerva umiditatea, în timp ce extractele de plante oferă pielii tale hrană sănătoasă. BB Cream are, de asemenea, un factor de protecție solară SPF29 PA++, care vă ajută să vă protejați de razele soarelui nocive. Uleiurile sale naturale și extractele de plante conferă pielii un aspect strălucitor și sănătos.

The Face Shop Herb day 365 aloe

Aloe vera de la The Face Shop este perfect pentru persoanele care au nevoie de o îngrijire profundă a pielii, deoarece oferă un puternic aport de hidratare și aroma liniștitoare a mentei proaspete. Cu bucăți de aloe ce sunt presate și strecurate în ser, acest produs conferă pielii tale o nouă strălucire. Datorită ingredientului său aloe vera, revigorează pielea și oferă acesteia protecția și nutriția necesară. The Face Shop oferă o gamă largă de produse pentru îngrijirea pronului, în special pentru o piele mai matură. Produsele lor sunt proiectate pentru a oferi o protecție și nutriție maximă pentru pielea ta.

Missha Glam Artic Powder

Missha Glam Artic Powder este cel mai bun fond de ten destinat pentru persoanele care doresc un aspect natural și natural al tenului. Are o formulă UVA și UVB care te protejează de razele soarelui nocive și oferă, de asemenea, o acoperire medie până la înaltă pentru a obține un ten neted și uniform. Echipat cu ingrediente concentrate cum ar fi pudra de avocado, pudra de hibiscus și pudra de măr destinate să păstreze strălucirea pielii naturale, această pudră oferă un finisaj inteligent fără să încurce pielea. Iar textura sa fină creează un strat aproape invizibil pentru un look bun, fără aproape niciun efort.

Etude House Wonder Pore Freshener

Etude House Wonder Pore Freshener se adresează persoanelor care doresc să își mascheze cu blândețe imperfecțiunile tenului. Acest lucru se realizează printr-o singură școală, deoarece acest produs are o formula care poate curăța și tonifia tenul dvs. Această formulă naturală vă ajută să mențineți un aspect mai luminos și mai tânăr, fără a fi nevoie să rezolvați problemele dificile pe care