Doriți să încercați tendința soap brows? Creați un aspect unic de machiaj al sprâncenelor cu Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Sunteți tentate de tendința soap brows? Creați un aspect unic de machiaj al sprâncenelor cu Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

machiajul și îngrijirea sprâncenelor

Ați auzit de tendința ‘soap brows’? Este un mod minunat de a obține un machiaj cu aspect natural al sprâncenelor, de a adăuga volum și de a umple zonele rare. Nanobrow Eyebrow Styling Soap oferă rapid efectul de arcuri zburlite și pline chiar și la nivelul sprâncenelor subțiri.

Aspectul ‘soap brows’ cu Nanobrow în doar câțiva pași

Ce înseamnă ‘soap brows’? Înseamnă stilizarea sprâncenelor cu ajutorul săpunului. Cu siguranță, ați văzut pe social media. Trucul este de a aplica săpunul umezit cu apă la nivelul sprâncenelor, folosind o periuță. A fost descoperit acum mulți ani de actrițele de la Hollywood care au avut această idee, căutând un mod de a crea un machiaj durabil, care să reziste toată ziua de filmare. Totuși, în machiajul zilnic, săpunul tradițional s-ar putea să nu fie suficient. Alipește firele de păr din zona sprâncenelor și lasă reziduuri la nivelul pielii. În plus, poate usca sprâncenele, rezultând în slăbirea condiției și pierderea firelor de păr. 

Nanobrow Eyebrow Styling Soap- săpun de sprâncene

În această situație, produsul Nanobrow Eyebrow Styling Soap se dovedește a fi salvator – este ușor de folosit, nu lasă reziduuri și nu alipește firele de păr. În plus, este foarte rezistent și fixează firele de păr pe tot parcursul zilei. Acest săpun pe bază de glicerină este ușor și nu alipește firele de păr. Formula sa conține glicerină care hidratează sprâncenele, adăugând strălucire. Puteți combina săpunul cu alte produse de machiaj al sprâncenelor sau vă puteți lăsa sprâncenele saute.

  1.  Periați sprâncenele uscate cu o periuță curată.
  2.  Aplicați o cantitate mică de săpun de sprâncene cu periuța anexată.
  3.  Acoperiți sprâncenele cu săpun, periind bine printre firele de păr.
  4.  Folosiți mișcări în sus.
  5.  Folosiți periuța sau degetul și presați produsul la nivelul firelor de păr.
  6.  Neteziți marginea de sus a sprâncenelor și coada.
  7.  Așteptați ca săpunul să se usuce pentru o fixare perfectă.
  8.  Combinați-o cu pomada, creionul sau pudrele preferate sau mențineți culoarea naturală a sprâncenelor.

tendințe în machiajul sprâncenelor

Cu Nanobrow, nu aveți nevoie de nimic altceva…

… tot ce aveți nevoie este un săpun de sculptare a sprâncenelor care poate înlocui gelul, rimelul și chiar laminarea! Oferă efectul WOW fără a ieși din casă. În loc de a cheltui o avere pe tratamentul scump de laminare a sprâncenelor cu rezultate de scurtă durată, bazați-vă pe săpunul de sprâncene cu textură de gel de la Nanobrow. Prin doar câteva mișcări, puteți obține efectul de laminare profesională: arcuri strălucitoare, groase, stilizate perfect și de lungă durată. Săpunul Nanobrow este comercializat într-un ambalaj compact, convenabil.De asemenea, este echipat cu o periuță pentru stilizarea arcurilor. 

Ce efecte puteți obține cu Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Arcurile voastre vor deveni pline și definite în, literalmente, doar câteva minute. Nicio grijă dacă sprâncenele voastre nu sunt groase în mod natural. Nanobrow Eyebrow Styling Soap înfrumusețează atât arcurile subțiri, cât și cele dificil de stilizat. Glicerina din formulă acoperă fiecare fir de păr, dublându-i volumul. Lasă sprâncenele mai groase și mai voluminoase. Acționează bine ca un produs individual de sprâncene, dar poate fi folosit și ca bază pentru produsele de stilizare a sprâncenelor.

Încercați acest produs minunat Nanobrow Eyebrow Styling Soap și dezvăluiți-ne rezultatele!