De ce Deschidem Gura Când Aplicăm Mascara?

Unele din cele mai populare și comune produse cosmetice sunt mascara-ele, produse cruciale în machiajul zilnic. Tocmai de aceea, în mod frecvent, marea majoritate a oamenilor se întreabă de ce este necesar sa deschidem gura când aplicăm mascara.

Acest lucru poate părea bizar și nefiresc pentru mulți, însă deschiderea gurii ajută la aplicarea corectă și uniformă a mascară-ei, pentru a realiza machiajul perfect. Acest articol ne va ghida în privința motivelor pentru care deschiderea gurii devine necesară când aplicăm mascara și vom ști cum să o folosim corect și eficient.

Istoria Mascară-ei

Mascara a apărut pentru prima dată în Egiptul Antic, când farmecele de machiaj s-au răspândit și s-au folosit în Egiptul lui Cleopatra. Aceștia au folosit o combinație de kohl și alte ingrediente pentru a îmbogăți și completa aspectul privirilor lor.

În secolul 19, mascara a fost fabricată din parafină, cremă sau ulei, toate acestea fiind înglobate în pudră. Acest produs a început să fie comercializat în anii 1920, când compania Maybelline a lansat primul lor produs pe piață – Maybelline Cake Mascara.

De-a lungul deceniilor, am văzut multe îmbunătățiri în ceea ce privește mascara și tehnica corectă de aplicare a acesteia; descoperirea corectă a constat în înțelegerea motivului pentru care deschiderea gurii este necesară.

Motivele principale pentru care Deschiderea Gurei este Necesară pentru Aplicarea Mascară-ei

i. Deschiderea gurii va permite aplicarea și spulberarea perfectă a mascară-ei. Deoarece ridurile sânilor și palmele și genele sunt foarte înguste, este posibil să nu se poată obține suficientă spumare între gene, ceea ce poate duce la subtierea și despicarea firului de păr.

Prin deschiderea gurii, se obține o mai mare suprafață, ceea ce face spulberarea mascară-ei mult mai convenabilă. În plus, această tactică face ca mustățile să fie aranjate mai natural și se produce o culoare și strălucire intensă.

ii. În mod obișnuit, fiecare persoană are tremuri la nivelul ochilor și al capului, care se agravează atunci când se aplică mascara, datorită mișcării mâinilor. Deschiderea gurii va împiedica aceste tremuri, ceea ce va duce la un mai bun rezultat al machiajului.

iii. Deschiderea gurii va permite o mai bună vedere asupra genei și un cadru general mai solid. Acest lucru nu numai că va face aplicarea mai ușoară, ci va asigura și că nu există căi de scăpare a mascară-ei pe care o să o aplicăm și care ar putea să pună stres asupra machiajului nostru perfect.

Pași pentru Aplicarea Mascară-ei

i. La început, asigurați-vă că puteți vedea și accesa toate genele cu ochiul liber.

ii. Deschideți ușor gura și aplicați de la distanță, dacă genele nu sunt perfect aliniate.

iii. Folosiți genele superioare și aplecați-vă capul înainte.

iv. Începeți prin aplicarea produselor cosmetice de la rădăcina tuturor genelor și mișcați în sus.

v. Apoi, folosiți genele inferioare, deschizând ușor gura.

vi. Încurcați produsul din colțul interior al ochiului și luați-l în sus și în afară pe gene.

vii. Repetați această procedură și aplicați cât mai multe straturi de mascară doriți.

viii. Pentru a crea efectul de piele mătăsoasă și naturală, folosiți un pensulă de machiaj sau un obiect demachiant pentru a îndepărta mascară-ea de pe gene.

ix. Treceți peste ochelari și alte produse cosmetice pentru a completa machiajul dumneavoastră.

x. Țineți cont de faptul că poate fi necesară îndepărtarea excesului de mascară de pe chip pentru a realiza un machiaj curat și frumos.

Sfaturi Utile de Folosit Pentru Aplicarea Corectă a Mascară-ei

i. Dacă aveți genele subțiri, folosiți un produs doar pe gene. Aceasta vă va da un aspect mai natural și natural al genei.

ii. Dacă aveți genele groase, folosiți un produs, cum ar fi mascară-le cu fibre, pentru a le umple și a le da o formă mai voluminoasă.

iii. Asigurați-vă că prosoapele de machiaj, pensule și alte materiale sunt curate. Orice gunoi, sebum sau altă impuritate ar putea altera rezultatul machiajului.

iv. Pentru a obține un efect natural, încercați să combinați produsele cosmetice și nu folosiți prea mult produs într-o singură aplicație.

v. Folosiți produse cosmetice speciale și produse pre-mascară de îngrijire a genei, pentru a preveni pagubele și