Cum să-ți șamponezi părul dreptfără a folosi placa de întins părul – secrete de frumusețe uimitoare!

Iubitorii de frumusețe se confruntă adesea cu o problemă: cum să facem părul drept fără a folosi o placă de întins? Ei bine, aceasta este mai ușor decât credem! Iată câteva tehnici mai puțin cunoscute și secrete de frumusețe pe care le puteți folosi pentru a obține un păr mai drept și mai sănătos.

Tratamentul cu ulei de argan

Uleiul de argan este unul dintre cele mai bune uleiuri pentru păr, în special pentru cei cu părul cret. Acesta are beneficii de îngrijire extraordinare, precum și capacitatea de a dezlănțui și realinia părul creț și de a-l face mai drept. Pentru a folosi uleiul de argan, spălați bine părul și aplicați uleiul pe întreaga lungime a părului, masându-l ușor în scalp. Apoi lăsați uleiul să acționeze timp de câteva ore sau peste noapte. Acoperiți-l cu un prosop sau cu un șorț mic, pentru a nu face mizeria. Spălați-vă părul dimineața pentru a vedea o diferență imediată!

Utilizarea unui balsam de păr

Un balsam de păr bun poate face minuni pentru părul cret sau ondulat. Aplicați-l după spălat și uscat cu prosopul în mod corect. Pentru un efect mai mare, lăsați balsamul pe păr timp de 5-7 minute, apoi clătiți cu apă rece. Aceasta ajută la încălzirea firului de păr, reducând hiperecogenitatea și, pe termen lung, face ca balsamul să devină un tratament anti-cret.

Utilizarea aloe vera

Aloe vera este un excelent remediu natural pentru părul creț și nesănătos. Aplicați o cantitate moderată și uniformă de aloe vera pe tot părul, masându-l cu vârful degetelor în scalp. Acest lucru ajută la hidratarea firului de păr, prevenirea uscăciunii și a despicării, astfel încât să obțineți un păr mai drept și mai bogat. Spălați părul după aproximativ o oră pentru a vedea rezultatele remarcabile.

Utilizarea unui mix de fructe și miere

Un amestec de fructe proaspete (mere, portocale, banane etc.) și miere poate face wonders pentru părul vostru, făcându-l mai drept și mai sănătos. Toate fructele trebuie să fie mari și să fie cizelate fin și apoi amestecate cu o lingură de miere. Aplicați acest amestec pe părul curat și lăsati-l să acționeze 15-20 de minute, pana când se formează o pulpă. Clătiți bine și veți vedea rezultatele./p>

Utilizarea periei și uscătorului de păr

Această tehnică este folosită frecvent de cei care doresc să obțină un păr mai drept. Utilizați o perie cu dinți conici și uscați părul cu un aparat de uscare, folosind o treaptă de căldură scăzută. De fiecare dată când împletești părul, ar trebui să folosești jetul de aer fierbinte pentru a face ca împletitura să stea dreptă. Această tehnică vă va ajuta să obțineți un păr mai drept și mai strălucitor, fără a utiliza o placă.

Utilizarea uleiului de măsline

Uleiul de măsline este un alt remediu eficient pentru părul creț. Acesta conține antioxidanți care ajută la îmbunătățirea sănătății scalpului, contribuind la reducerea frizzului și a încurcăturilor. Uleiul de măsline sporește circulația sângelui la nivelul scalpului și ajută la regenerarea firelor de păr. Pentru a aplica, spălați părul bine și aplicați o cantitate moderată de ulei de măsline pe scalp și păr. Masați ușor cu vârful degetelor, încercând să-l extindeți pe toată lungimea firului de păr. Lăsați să acționeze timp de câteva ore sau peste noapte, apoi spălați bine. Această rutină trebuie să fie repetată de două ori pe săptămână.

Folosirea șampoanelor cu sulf

Șampoanele cu sulf sunt foarte utile pentru a elimina firele de păr încurcate și de a revigora scalpul. Dacă doriți să obțineți un păr mai drept, acest șampon este cea mai bună alegere. Șamponul cu sulf pătrunde profund în scalp