Cum sa iti aplici mascara pas cu pas: Reteta pentru gene de-a dreptul iesite din comun!

Mascara este o parte esentiala a machiajului, indiferent daca esti amator sau profesionista in ale machiajului. Fiecare ingredient in parte contribuie la look-ul final. Unele femei aleg sa aplice mai mult produs pentru un look profesionist, in timp ce altele vor sa mearga mai mult pe un look natural cu mai putina aplicare.

Inainte de a incepe sa va aplicati mascara, este important sa cumparati produsul potrivit pentru a obtine cel mai bun look. Exista atat de multe produse din care sa alegeti, incepand de la produse cu alungirea genelor, volum si mangaierea genelor.

Dupa ce ati ales o mascara potrivita pentru voi, urmeaza sa va aplicati produsul. Pentru a va asigura ca se creaza un look perfect, exista o serie de pasi pe care ar trebui sa ii urmati pentru a obtine o rezultat de calitate.

Pasul 1: Curatati genele

In primul rand, trebuie sa curatati genele cu ajutorul unui disc demachiant. Acest lucru va ajuta la indepartarea oricarui exces de sebum si alte particule din gene si asigura ca practicarea machiajului este multi mai usoara.

Pasul 2: Folositi un produs pentru alungirea genelor

Este important sa Preparati genelor pentru aplicarea mascara. Daca doriti un look mai dramatic, folositi o mascara cu alungire imediat dupa curatare. Pentru un look mai natural, puteti folosi un produs de alungire a genelor doar pe varfuri, insa pentru un look mai dramatic si volumizat, il puteti aplica pe intreaga Lungimea genele.

Pasul 3: Aplicati mascara

Dupa ce ati pregatit genele, inseamna ca sunteti gata sa va incepeti aplicarea de mascara. Folositi o perie scurta pentru acoperirea fiecarui fir de par, iar apoi miscati peria in sus si in jos pentru a adauga volum. Puteti sa faceti acest lucru cat mai multe ori, daca doriti un look si mai volumizat.

Pasul 4: Clatinati peria

Incercati sa folositi miscarea „clatinatul” de perie pentru a va asigura ca produsele sunt cat mai uniform distribuite si pentru a evita orice portiuni libere si genele incarcate. Incepeti sa clatinati peria in jos. Apoi, trebuie sa intors peria imediat inapoi in sus, testand-o usor la suprafata genelor.

Pasul 5: Periati genele

Folositi o perie de gene separate pentru a le peria, in special la radacina si la varfuri. Aceasta miscare va ajuta la separarea genele si va oferi alungire si volum.

Pasul 6: Aplicati un al doilea strat

Dupa ce ati obtinut rezultatul dorit de la primul strat de mascara, puteti incepe sa va aplicati a doua data de mascara. Pentru a obtine cel mai bun aspect, incepeti sa il aplicati pe varfuri si miscati peria circular pentru a adauga volum.

Pasul 7: Follow with a mascara focusing on the root

In sfarsit, puteti folosi o alta mascara, care se concentreaza pe radacina genelor, pentru a li oferi si mai multa alungire si volum. Aceasta procedura va ajuta genele sa arate mai curate si mai dense.

Pasul 8: Finisati cu un spray anti-perspirant

Finisati look-ul folosind un spray finisor de gene. Acest produs ajuta la fixarea genelor si impiedica sclipirea excesiva.

Pasul 9: Curatati genele

In final, curatati genele cu o disc demachiant pentru a indeparta orice exces de mascara. Acest lucru va impiedica genele sa se impleteasca si va asigura ca aspectul tau ramane proaspat tot timpul.

De aceea este important sa incepeti cu cele mai bune produse si sa urmati pasii corecti de aplicare. Machiajul cu gene perfecte este ca un desen, iar genele sunt instrumentalul tau de arta.

Prin urmare, aplicarea mascara pas cu pas va ajuta sa obtineti un look perfect si sa va puneti in evidenta trasaturile. Urmati acesti pasi cu atentie, iar genele voastre vor fi intotdeauna perfecte.