Cum să faci gențile de la ochi mai groase: Cele mai bune Metode!

Cum să-ți faci genele să fie mai groase: cele mai bune metode

Genele mai groase pot avea un impact profund asupra aspectului general al chipului tău. Luând în considerare că genele sunt una din principalele atracții ale ochilor, a avea gene mai groase te poate face să porți ți un aspect mai îngrijit și mai îngrijit. Deși sunt mulți factori naturali care afectează densitatea genelor, există câteva metode prin care le puteți crește. Iată cele mai bune cinci metode de a vă face genele să fie mai groase și mai lungi.

1. Utilizați peria medie și o mască pentru gene

Utilizarea unei perii de dimensiune medie pentru gene și a unei măști de gene vă poate ajuta să obțineți genele mai groase. Peria de dimensiune medie are o formă specială care vă ajută să separați genele, astfel că ele devin mai bine definite. De asemenea, masca de gene vă poate ajuta să hidratați și să neteziți genele, făcându-le mai voluminoase și mai groase.

2. Utilizați suplimente de vitamina B

Vitamina B poate fi utilizată pentru a crește densitatea și volumul genelor. Vitamina B este esențială pentru sănătatea generală a ochilor și poate ajuta la îmbunătățirea rezistenței și rezistenței genelor. Pentru cele mai bune rezultate, luați suplimente de vitamina B și asigurați-vă că electroliții sunt la un nivel maxim pentru a sprijini creșterea și densitatea genelor.

3. Utilizați produse de îngrijire a genelor

Produse de îngrijire a genelor, cum ar fi un ulei de lux și/sau o crema hidratanta, pot ajuta la hrănirea și întărirea genei. Aceste produse hidratează gena, previn ruperea și oferă elasticitate. Acest lucru poate ajuta la o mai bună suplețe, mai mult volum și mai multă adaptabilitate a genei. Utilizați aceste produse pe bază de ulei în mod regulat pentru cele mai bune rezultate.

4. Utilizați produse corective

Dacă vă simțiți nerealizat de volum și aspectul genei, puteți folosi produse corective. Acestea pot ajuta la creșterea dimensiunilor genei printr-o formulare complexă care conține atât vitamine esențiale, cât și antioxidanți. Aceste produse trebuie aplicate direct pe gene și sunt eficiente în ceea ce privește îmbunătățirea volumului și a densității genei.

5. Evitați vopseaua și alte produse de îngrijire accentuate

Vopseaua, gelul , sprays-ul și produsele de indreptare pot avea un efect agresiv asupra genei, ceea ce poate duce la rupere și fragilitate. Dacă vă doriți o mai bună densitate și volum al genelor, evitați folosirea excesivă a produselor de îngrijire a genelor care sunt accentuate.

Orice produse de îngrijire al genelor trebuie folosite cu moderație și trebuie să se potrivească specific cu tipul și nevoile genelor dumneavoastră. Spre exemplu, dacă aveți gene scurte și subțiri, trebuie să folosiți produse speciale pentru a le face pe ele să se potrivească mai bine în ceea ce privește lungimea. Înainte de a începe să folosiți produse de îngrijire pentru gene, discutați cu un specialist în îngrijirea părului pentru a afla ce se potrivește mai bine pentru tine.

Genele sunt extrem de frumoase și sunt unele din lucrurile pe care majoritatea femeilor le visează. Cu toate acestea, cu timpul, genele se pot dovedi a fi fragile și subțiri, ducând la o reducere a aspectului lor. Utilizând metodele de mai sus, puteți crește și îmbunătăți densitatea și volumul genelor.

Mulți oameni folosesc, de asemenea, metode de revitalizare și de prevenire a ruperii genelor, inclusiv curățarea în mod regulat a ochilor și a produselor de îngrijire a genelor, utilizând numai gene moi și peri portocalii și evitând produsele corective, produsele de coafare sau alte produse accentuate.

Întotdeauna aveți grijă de gena dvs. și îngrijiți-o corespunzător. Aceasta vă va ajuta să obțineți gene mai groase și va menține în același timp sănătatea ochilor. Dacă aveți întrebări și îngrijorări, nu ezitați să cereți sfatul medicului sau farmacistului.