Cum să ai grija și să îndepărtezi genele false

Genel false pot avea un impact semnificativ asupra aspectului general al ochilor tăi. Acestea aduc un plus de dramă și intensitate privirii, fie că te pregătești pentru o ocazie specială sau pur și simplu pentru a-ți pune în evidență frumusețea naturală. Cu toate acestea, este esențial să înveți cum să îngrijești și să îndepărtezi corect genele false pentru a preveni eventualele daune pe care le pot cauza genelor naturale. Acest articol îți va oferi o vedere detaliată asupra acestui proces.

Materiale necesare

 • Genel false
 • Adeziv pentru gene false
 • Pinză
 • Aplicator de gene false (opțional)
 • Solvent pentru adeziv
 • Demasculant pentru ochi
 • Disc demachiant

Grijirea genelor false

Înainte de a îți aplica genele false, este important să ai grijă de ele pentru a evita deteriorarea lor și a genelor tale naturale.

Curățarea genelor false

Dacă genele false sunt utilizate corect și sunt de bună calitate, acestea pot fi folosite de mai multe ori. După fiecare utilizare, genele false au nevoie de curățare pentru a îndepărta orice reziduuri de machiaj sau adeziv. Iată cum pot fi curățate în mod eficient:

 1. Îndepărtează adezivul: Curăță cu grijă orice resturi de adeziv de pe banda de gene folosind o pereche de pensete. Asigură-te că nu tragi sau rupi genele în timp ce faci acest lucru.
 2. Spală genele: Pregătește o soluție cu apă caldă și săpun pentru a spăla genele. Păstrează-le în apă timp de 1-2 minute, apoi curăță cu grijă orice rămășiță de mascara sau de eyeliner.
 3. Usuca genele: Deoarece genele false pot fi foarte delicate, acestea trebuie uscate cu atenție. Mai întâi, tamponează-le cu un prosop curat, apoi lasă-le să se usuce la aer.

Aplicarea genelor false

Aplicarea corectă a genelor false este esențială pentru a asigura durabilitatea acestora și pentru a obține un aspect natural. Iată câteva pași pe care ar trebui să-i urmezi:

 1. Măsoară genele false: Înainte de a aplica genele false, acestora trebuie să le măsori lungimea și să le tai de la exterior, dacă este necesar, pentru a se potrivi cu linia naturală a genelor tale.
 2. Aplică adezivul: Aplică o cantitate mică de adeziv pentru gene false pe banda de gene, apoi așteaptă câteva secunde până când acesta devine lipicios.
 3. Pune-ți genele false: Aplică genele false de-a lungul liniei genelor naturale, începând de la interiorul ochiului spre exterior. Folosește o pensetă sau un aplicator de gene false pentru a ajuta la poziționarea corectă.

Îndepărtarea genelor false

Este la fel de important să îndepărtezi genele false corect, cum este să le aplici corect. Dacă genele false nu sunt îndepărtate în mod corespunzător, acestea pot dauna genelor tale naturale sau pot duce la o infecție a ochilor. Urmează acești pași pentru a îndepărta genele false în mod corect:

 1. Îndepărtează machiajul de ochi: Începe prin a îndepărta orice machiaj de pe ochi cu un demachiant ușor pentru ochi.
 2. Îndepărtează genele false: Folosește un solvent pentru adezivul de gene false pentru a slăbi banda de gene. Apoi, folosind o pereche de pensete, începe să îndepărtezi genele false, de obicei de la colțul exterior al ochiului spre interior. Încearcă să le îndepărtezi cu grijă, pentru a preveni smulgerea genelor naturale.
 3. Curăță-ți ochii: După ce ai îndepărtat genele false, este important să te asiguri că ai îndepărtat și toate reziduurile de adeziv. O modalitate eficientă de a face acest lucru este să folosești un disc demachiant pentru a șterge delicat orice adeziv rămas pe pleoape.

În concluzie, dacă ai grijă de genele false și le aplici și le îndepărtezi în mod corespunzător, acestea pot oferi o intensitate și un dramatism suplimentare privirii tale, oferind totodată un aspect cât mai natural posibil. Nu uita, cele mai bune gene false sunt cele care îmbunătățesc frumusețea naturală a ochilor tăi, nu cele care o ascund.