Colectia La Prairie de machiaj: strălucește în mii de culori!

La Prairie a fost fondat în anii 1930 de un nume care nu trebuie să fie uitat, Dr. Paul Niehans. Sub îndrumarea sa, marca a dezvoltat produse excepționale de lux, menite să îmbunătățească îngrijirea tenului său. În prezent, producea o gamă largă de produse de machiaj, care îmbunătățesc frumusețea și îngrijirea tenului dvs. Colectia La Prairie de machiaj vă permite să vă evidențiați unicitatea și să experimentați cu imensa varietate de produse oferite.Descoperiți acum, colecția La Prairie de machiaj: colectia de strălucire !

Colectia de strălucire La Prairie

Colectia de strălucire a lui La Prairie este o colecție limitată de machiaj de înaltă calitate, creată pentru o strălucire mai profundă și mai radiantă a feței. Adevăratul lux pentru tenul dvs., această colecție conține produse cu o îmbinare unică de culori și formule inovatoare, care oferă strălucire și luciu pentru o ten natural în același timp.

Setul cosmetic facial La Prairie – Colecția de Strălucire

Setul cosmetic facial La Prairie este conceput ca un tratament facial complet complet. Este o soluție ușoară și accesibilă de a va ameliora și hidrata pielea. Se grindă în patru produse esențiale, oriunde mergeți. Acesta constă din:

  • Apa micelară La Prairie Softening Cleansing Foam. Cu textura sa fină, aceasta curăță delicat tenul și îl învăluie în senzație de comfort, oferindu-vă o piele mată și perfectă pentru machiaj.
  • Crema hidratantă de zi La Prairie Cellular Radiance Regenerating Youth. Această cremă hidratantă ajută la îmbunătățirea stilului de viață al pielii, oferindu-i protecție împotriva razelor de soare, îmbunătățește elasticitatea și flexibilitatea acesteia și reduce liniile fine și ridurile.
  • Crema de noapte La Prairie Cellular Radiance Vitality Crystal. Această cremă de noapte special creată ajută la regenerarea și hidratarea pielii si ofera strălucire si vitalitate, pentru a oferi un zambet radiant dimineata.
  • Crema contur ochi La Prairie Cellular Radiance Concentrate Eye. Această cremă intens hidratantă creează efecte pentru ochi, oferind o strălucire și iluminare imediate, care diminuează și estompează anii visible conturul ochilor. Acesta De asemenea, reduce liniile fine și cearcănele obositoare de sub ochi.

această colecție a cosmeticelor faciale La Prairie va oferi tenului o acoperire naturală și uniformă, care se va potrivi tuturor tipurilor de ten și se va adapta oricărei situații de-a lungul zilei., datorită produselor sale de qualitate superioară și texturii sale extra fină, colecția La Prairie oferă o acoperire perfecta, atat pentru fiecare machiaj nou, cat și pentru celelalte scopuri.

Ingrediente și beneficii

Produsele setului cosmetic facial din Colectia de Strălucire conțin numeroase ingrediente nutritive, aunt naturale și sigure pentru a fi folosite pe fața voastră, și beneficiaza de beneficiile sale exclusive. Aceste produse conțin diverse ingrediente celebre, cum ar fi caviarul La Prairie, care are capacitatea de a încețoșa și de a alungi ridurile pentru a oferi pielii tale un plus de strălucire. De asemenea, conține și extractul de alge marine și uleiul de macadamia, care își dau mâna pentru a proteja tenul de diverse elemente, cum ar fi razele ultraviolete și împotriva deshidratării.

Acest set oferă, de asemenea, beneficii suplimentare în ceea ce privește sănătatea pielii, cum ar fi:

  • Adăugați strălucirea pielii din interior.
  • oferă elasticitate și strălucire tenului.
  • Previne și reduce liniile fine și ridurile.
  • Reduce cearcănele și pungile de sub ochi.
  • Hidratează și hrănește pielea.
  • Fără parabeni.

Preț și disponibilitate

Setul cosmetic facial La Prairie face parte din colecția de strălucire și este disponibil online și în magazinele La Prairie din întreaga lume, precum și în magazinele partenere. Setul costă aproximativ 600 de dolari.

Conclusion

Setul cosmetic facial La Prairie – Colecția de Strălucire este cel mai bun tratament facial complet disponibil – ce oferă o strălucire naturală și hidratează. Acest set asigură, de asemenea, un contur al ochilor perfect și un ten curat și perfect. Toate produsele sunt fabricate din ingrediente curate, naturale, sigure și naturale, care mențin pielea ta curată, sănătoasă și netedă.Setul este, de asemenea, accesibil și costă 600 de dolari.