7 motive pentru care ar trebui să-ți laminezi sprâncenele folosind Nanobrow Lamination Kit

Este posibil să ai tot timpul sprâncene cu o formă perfectă și care arată uimitor fără machiaj indiferent de ce oră este?! Mulțumită Nanobrow Lamination Kit acest lucru este posibil! Astăzi îți prezentăm un set complet pentru liftingul și laminarea semipermanentă a sprâncenelor ce îți va permite să te bucuri de arcuri impecabile timp de șase săptămâni. Poți da uitării tonele de cosmetice și machiajele ce îți consumă timpul! Încearcă setul de laminare de la NANOBROW!

Ce este Nanobrow Lamination Kit?

Este un set practic de lifting și laminare a sprâncenelor DIY, care include tot ceea ce este necesar pentru o laminare rapidă, ușoară și sigură acasă și la salon. Acesta conține:

Adeziv de sprâncene (7ml / 0.24 fl oz), PasulUnu Loțiune de lifting  (5ml / 0.17 fl oz), PasulDoi Fixativ (5ml / 0.17 fl oz) și alte accesorii care sunt esențiale pentru a efectua tratamentul. Soluțiile de laminare pentru sprâncene concepute în mod corespunzător de Nanobrow îți vor permite să-ți modelezi rapid și ușor sprâncenele și să-ți sculptezi arcurile mult visate, care rămân spectaculoase timp de șase săptămâni! Profesionalismul, ușurința aplicării, rentabilitatea (un kit este suficient pentru 10 tratamente de laminare), plus instrucțiunile clare, pas cu pas, sunt cele mai mari atuuri ale acestui set de lifting de sprâncene DIY.

Nanobrow Lamination Kit – set de laminare a sprâncenelor

Accesează nanobrow.ro și descoperă calea către sprâncene perfect conturate în orice moment din zi sau din noapte

Nanobrow Lamination Kit: 7 motive pentru care merită să-l folosești

#1 SET COMPLET DE LIFTING ȘI LAMINARE A SPRÂNCENELOR ACASĂ

Nanobrow Lamination Kit este un set de lifting de sprâncene rafinat și recomandat, având tot ceea ce este esențial pentru a îți modela și îmblânzi sprâncenele: flacoanele cu soluții de lifting și fixare, adezivul și aplicatoarele care îți vor permite să realizezi rapid tratamentul – totul este inclus în set!

#2 NANOBROW LAMINATION KIT ESTE EXCELENT PENTRU ORICE TIP DE SPRÂNCENE

Subțiri și rare sau groase și scăpate de sub control? Nanobrow Lamination Kit va face ca orice sprâncene să arate minunat! Poți conta pe o laminare eficientă a sprâncenelor, atât pe sprâncenele subțiri, peticite, cât și pe sprâncenele groase și stufoase care nu pot fi domolite doar cu produse de umplere a sprâncenelor.

#3 REZULTATE WOW

După tratament, sprâncenele tale vor avea o formă precisă, un aspect mai gros și mai bine definit. Vei vedea în oglindă firele de păr ridicate și cu o formă ideală. Mulțumită Nanobrow Lamination Kit nu trebuie să îți mai machiezi sprâncenele, decât dacă dorești! Te vei bucura de sprâncene care arată minunat și care au o formă perfectă pentru multe săptămâni!

#4 INSTRUCȚIUNI CLARE ȘI UȘOR DE FOLOSIT

Acest set de sprâncene superb este conceput cu atenție la detalii: vine însoțit de un manual clar și de sticluțe numerotate, astfel încât să poți efectua laminarea sprâncenelor acasă și să obții efecte uimitoare.

#5 SPRÂNCENE IMPECABILE FĂRĂ RETUȘURI TIMP DE MULTE SĂPTĂMÂNI!

Cu siguranță asta este ceea ce ne face să ne simțim cu adevărat confortabile și încrezătoare: nu trebuie să verifici dacă machiajul sprâncenelor se întinde sau pătează, ori dacă sprâncenele arată bine, pentru că Nanobrow Lamination Kit se asigură că așa va fi! Tratamentul menține firele de păr într-o formă perfectă timp de multe săptămâni, așa că poți uita de obiceiul de a te verifica în fiecare minut în oglindă.

#6 SET DE LAMINARE PENTRU PROFESIONIȘTII ÎN MATERIE DE SPRÂNCENE ȘI PENTRU UTILIZAREA ACASĂ

Aplicarea ușoară, instrucțiunile simple și flacoanele numerotate nu sunt exclusiv pentru tratamentele la domiciliu. Deoarece kitul de sprâncene este de înaltă calitate, precis și foarte eficient, îl face să fie o alegere grozavă și pentru profesioniștii în materie sprâncene.

#7 NANOBROW LAMINATION KIT ESTE RENTABIL!

Formula este concepută să producă efecte de lungă durată care țin până la șase săptămâni, în timp ce setul în sine este suficient pentru 10 utilizări! Te vei bucura de sprâncene perfecte timp de multe luni!